Foto: F64
Nozīmīga ūdensvada avārijas dēļ Rīgā pie Brasas stacijas traucēta vilcienu satiksme virzienā uz Saulkrastiem

Foto galerija

Uzņēmumā "Pasažieru vilciens" portālam "Delfi" apstiprināja, ka ūdensvada plīsuma dēļ ir applūdušas sliedes, un vilcienu satiksme pagaidām ir apturēta. Aculiecinieki portālam "Delfi" stāstīja, ka vilcieni tika apturēti pie Zemitānu stacijas un tālāk nevirzās.

Uzņēmumā "Pasažieru vilciens" portālam "Delfi" norādīja, ka šobrīd atbildīgie darbinieki sazinās ar avārijas dienestiem un mēģina organizēt satiksmi.

"Latvijas Dzelzceļš" skaidro, ka vilcienu kustība drošības apsvērumu dēļ apturēta posmā Zemitāni – Sarkandaugava abos virzienos. Šobrīd nav precīzi nosakāms laiks, kad vilcienu satiksmi šajā posmā varēs pilnībā atjaunot.

"Rīgas ūdens" (RŪ) pārstāvis Artūrs Mucenieks portālam "Delfi" pastāstīja, ka ir izveidojusies tiešām ārkārtas situācija - Laktas ielā plīsis 800 milimetru ūdensvads, kas ir samērā nozīmīgs ūdensapgādei. RŪ operatīvi cenšas bojājumu likvidēt, un kad tas izdosies, tad Daugavas labajā krastā arī normalizēsies ūdens spiediens.

Plīsušā ūdensvada dēļ traucēta arī autotransporta satiksme. Aculiecinieki portālam "Delfi" stāstīja, ka policija ir slēgusi satiksmi Duntes ielā. Sastrēgumi izveidojušies arī Ganību dambī, turklāt abos virzienos.

Sastrēgumi arī Katrīnas ielā, Eksporta ielā. Turklāt satiksmi traucē arī sniegs, un līdz ar ūdensvada avārijas izraisītajiem sastrēgumiem, Rīgas centrā un satiksme ir paralizēta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!