Ziņo aculiecinieks: Kādreiz iepirkos Maximā, bet ņemot vērā pēdējos notikumus nolēmu iepirkties Rimī Mežciemā.

imageFoto galerija


Bet cik liels bija mans PĀRSTEIGUMS, kad pārrados mājās un nolēmu pavakariņot!!! Baltu tārpu mudžeklis gaļas iekšā!!! Ārprāc!!!

Ja līdz šim Maximā bija paveicies iepirkt kaut ko ar smaķeli, tad Rimī pārspēj visu iepriekš piedzīvoto. Mīļie draugi esiet modri iepērkoties lielveikalos!!!

"Rimi" pārstāvji portālam "Delfi" pavēstīja, ka ieraugot publicēto materiālu, rakstā minētajā veikalā tika nekavējoties veikts kvalitātes audits. Netika konstatētas nekādas kvalitātes problēmas - ne konkrētajam produktam, ne arī veikalā kopumā. "Rimi" atzīst, ka šo kontroli gan būtu bijis labāk veikt tieši 17. jūnijā, nevis trīs dienas vēlāk, kad tika publicēts materiāls un līdz ar to arī "Rimi" uzzināja par šādu gadījumu. "Rimi" pārstāvji atzīmē, ka fotogrāfijā redzamais produkts vizuāli neatbilst autora minētajam produktam. Tāpat mums nav informācijas kā produkts ticis uzglabāts šīs trīs dienas. Visbeidzot, "Rimi" aicina pircējus ļoti nopietni izvērtēt pārtikas drošumu, jo īpaši vasaras periodā, - sekot līdzi derīguma termiņiem un uzglabāt pārtiku tai paredzētajā temperatūrā.

 

Nosūtīt savas fotogrāfijas var šeit

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!