Šodien (sestdien, 24.aprīlī) ir moto sezonas atklāšana. Cilvēki ļoti ieinteresēti stāvēja visas Brīvības ielas garumā, lai aplūkotu iespaidīgos močus un to vadītājus. Iesūtījis Bubis.

Plkst.12:40 baikeri devās braucienā pa Brīvības ielu un policija bija bloķējusi krustojumu ar Senču ielu. Krustojumā stāvēja kāds policists, kura prioritātes lika daudziem cilvēkiem noskatīties ar šoka pilnām emocijām. Plkst. 12:40 pa Senču ielu traucās ātrās palīdzības mašīna ar ieslēgtiem gaismas un skaņu signāliem.

Visi motociklisti apstājās, lai palaistu garām šo operatīvo mašīnu, jo laikam jau ka tā steidzas palīgā kādam cilvēkam. Diemžēl šī mašīna netika tālāk par krustojumu, jo tajā esošais policists to apstādināja un lika braukt pa citu ceļu.

ĀP šoferis rādīja, ka vēlas braukt virzienā uz centru pa joslu, kurā nemaz neatrodas neviens motociklists un kura ir brīva, bet vienalga tika sūtīts prom. Šāda policista rīcība izraisīja gan skatītāju, gan pašu baikeru sašutumu.

Vai tiešām sezonas atklāšanas izklaides brauciens ir svarīgāks par palīdzības sniegšanu? Arī no policijas cilvēki parasti vēlas saņemt palīdzību, bet ja viņi nekaunas publiski aiztriekt prom medicīnas transportu un izliekas, ka tam tā ir jābūt, tad kādu iespaidu tas atstāj uz cilvēkiem?

Ja šī ĀP mašīna dotos palīgā kādam no šī policista ģimenes, manuprāt, viņam būtu svarīga katra sekunde. Cilvēki nesauc ātro palīdzību prieka pēc, bet gan tādēļ, ka cer uz palīdzību, kad tā ir ļoti nepieciešama!

Aculiecinieku šim gadījumam bija samērā daudz, un visi kliedza policistam, ka operatīvais transports ir jāpalaiž.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!