Trešdien, 24. maijā, portāls "Delfi" projektā "Delfi TV ar Jāni Domburu" piedāvāja interviju ar Jūrmalas domes deputāta amata kandidātu Ņikitu Ņikiforovu ("Saskaņa").Intervijai sekoja diskusija, kurā piedalījās portāla "Delfi" žurnāliste Katrīna Žukova, investīciju baņķieris un jūrmalnieks Ģirts Rungainis un zvērināts advokāts un Jūrmalas aizsardzības biedrības līdzdibinātājs Lauris Liepa.

Pēc tiešraides intervija un diskusija ir apskatāma ierakstā.

Jāpiebilst, ka "Delfi TV ar Jāni Domburu" uz interviju aicināja arī ZZS saraksta līderi Jūrmalas pašvaldības vēlēšanās Gati Truksni, kurš līdz šim no sarunas atteicies.

No 16. maija līdz 30. maijam "Delfi" katru darba dienu un svētdienās piedāvā īpašu pirmsvēlēšanu projektu "Delfi TV ar Jāni Domburu" – Rīgas un citu Latvijas lielāko pilsētu kandidātu sarakstu un populārāko partiju līderu intervijas, kā arī žurnālistu, ekspertu un sabiedrībā pazīstamu personību
diskusijas.

Iepriekš ciklā "Delfi TV ar Jāni Domburu" jau notikušās intervijas un diskusijas par tām iespējams noskatīties šeit.

Aicinām lasītājus politiķiem, kurus Jānis Domburs vēl intervēs, uzdot komentāros, rakstot lasītāju satura redaktoram uz aculiecinieks@delfi.lv vai ziņojot portālam "Delfi" tā sociālo tīklu profilos.

Interviju un diskusiju ciklu finansē Latvijas Valsts kultūrkapitāla fonds no programmas "Atbalsts medijiem sabiedriski nozīmīga satura veidošanai un nacionālās kultūrtelpas stiprināšanai latviešu valodā".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!