Foto: LETA

Politiskā partija "KPV LV" ir pieņēmusi lēmumu par kandidēšanu pašvaldību vēlēšanās Ventspilī. Ikviens, kurš vēlas aktīvi iesaistīties Ventspils politiskās un saimnieciskās dzīves veidošanā, tiek aicināts pieteikties dalībai sarakstā.

Ar saukli "Padzen Lembergu!" partijas "KPV LV" līderis Artuss Kaimiņš vēršas pie ikviena ventspilnieka. "Pēc vēlēšanām Ventspils varēs pamosties no murga un bailēm. Tāda iespēja tiešām pastāv," par to ir pārliecināta "KPV LV".

Partijas "KPV LV" līderis un citi šīs partijas biedri runājuši ar daudziem ventspilniekiem, kuri atbalsta partiju, taču baidās atklāti iesaistīties. "Lembergs ir cilvēkus iebiedējis. Katram ir saistība ar pašvaldību – strādā pats, strādā radi, strādā draugi. Cilvēki zina – tikko publiski parādīsies, sekos represijas," teic partijas pārstāvji.

"KPV LV" gatavo neatkarīgo sarakstu Ventspilij un aicina: "Nāc sarakstā!"

"Nebaidies! Parādi, ka Ventspilī vēl ir cilvēki, kuri zina savas tiesības un nav zaķpastalas. "KPV LV" uzklausīs kritiku un ļaus cilvēkiem teikt to, ko domā," aicina Kaimiņš.

Ikvienam ventspilniekam ir dažas dienas, lai pieņemtu lēmumu par piedalīšanos pašvaldību vēlēšanās "KPV LV" sarakstā. Lai kandidētu pašvaldību vēlēšanās Ventspilī, ir jābūt Ventspilī pierakstītam vai darbam, vai īpašumam.

Kaimiņš sola ar visiem, kuri pieteiksies, tikties personīgi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!