Foto: LETA
Latvijas Zemnieku savienības (LZS) Ķekavas novada nodaļas vadība ir uzticētā novada domes deputātam Aigaram Vītolam, un viņa vadībā politiskais spēks gatavojas startam nākamajās pašvaldību vēlēšanās. LZS Ķekavas novada nodaļas deputātu kandidātu saraksta kodols jau ir izveidots, un ir pieņemts lēmums, ka Aigars Vītols vēlēšanu sarakstā startēs ar pirmo numuru.

"Piedāvājums uzņemties Latvijas Zemnieku savienības Ķekavas novada nodaļas vadību un startēt pašvaldības vēlēšanās saraksta galvgalī man ir jauns izaicinājums. LZS Ķekavas novada nodaļā bija nepieciešamas pārmaiņas un jaunu cilvēku iesaiste – nu komandas kodols ir izveidots un mēs aktīvi strādājam pie sava piedāvājuma novada iedzīvotājiem gaidāmajās vēlēšanās. Nodaļas jaunie biedri nāk ar svaigām, aktuālām idejām un apvienojot tās ar manu līdzšinējo Ķekavas novada domes deputāta pieredzi, esmu pārliecināts, spēsim piedāvāt Ķekavas novada iedzīvotājiem konkurētspējīgu rīcības un darba programmu nākamajiem četriem gadiem. Mūs apvieno vēlme darboties Ķekavas novada labā, veidojot to par vietu iedzīvotājiem, kur droši dzīvot, strādāt un augt," uzsver LZS Ķekavas novada nodaļas vadītājs, Ķekavas novada domes deputāts Vītols.

"Jaunu un enerģisku cilvēku ienākšana politikā ir apsveicama un visādā ziņā veicināma. Aigars Vītols sevi ir pierādījis gan kā profesionāls sportists, pārstāvot Latvijas basketbola nacionālo izlasi, gan kā politiķis, strādājot Ķekavas novada domē. Tāpēc esam pārliecināti, ka viņa rakstura īpašības, darba ētika, neatlaidība un cīņasspars ir ieguvums gan Ķekavas novadam, gan mūsu organizācijai kopumā. Redzot, cik mērķtiecīgi Aigars strādā gan novada domē, gan pie jaunas komandas izveides dalībai vēlēšanās, nav šaubu, ka panākumi neizpaliks," atzīst zemkopības ministrs, LZS priekšsēdētāja pirmais vietnieks Jānis Dūklavs.

Aigars Vītols ir Ķekavas novada domes Izglītības, kultūras un sporta komitejas priekšsēdētājs un Finanšu komitejas loceklis. Ķekavas novada domē viņš tika ievēlēts 2013. gada vēlēšanās no "Vidzemes partijas" saraksta. Aizvadītā gada aprīlī A.Vītols pievienojās Latvijas Zemnieku savienībai, kļūstot par tās biedru. "Iepriekšējās vēlēšanās tiku ievēlēts no Vidzemes partijas saraksta, bet nekad neesmu bijis neviena politiskā spēka biedrs. Savu turpmāko politisko karjeru redzu LZS rindās, jo man simpatizē, ka LZS ir pašvaldību partija ar stingru iekšējo kārtību, organizāciju un disciplīnu, un esmu pārliecināts, ka šī politiskā spēka rindās es spēšu dot vislielāko pienesumu Ķekavas novadam – novadam, kura iedzīvotājs esmu vairākās paaudzēs," piebilst Vītols.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!