Foto: LETA

Trīs politisko partiju Ventspils nodaļas vadītāji parakstīja savstarpēju vienošanos par apvienota saraksta veidošanu un startēšanu Ventspils pašvaldības vēlēšanās, kas notiks šī gada 3. jūnijā. Partijas "Vienotība", "Nacionālā Apvienība", "Latvijas Reģionu apvienība" veidotā apvienotā saraksta devīze būs "Ventspils atdzimšanai un uzplaukumam".

Par saraksta kandidātu Ventspils domes priekšsēdētāja amatam gaidāmajās vēlēšanās tika izvirzīts agrākais ministrs un Eiropas Parlamenta deputāts Ģirts Valdis Kristovskis.

Pirmdien vienošanos parakstīja apvienotā trīs partiju saraksta līderis, "Vienotības" Ventspils nodaļas biedrs Kristovskis, "Latvijas Reģionu apvienība" Ventspils nodaļas vadītājs Raimonds Kalniņš un "Nacionālā Apvienība" Ventspils nodaļas vadītājs Bruno Jurševics.

"Mūsu apvienotā triju partiju saraksta deputātu kandidāti un mūsu atbalstītāji ir pārliecināti, ka Ventspili var un to nepieciešams pārvaldīt taisnīgi, efektīvi un visu ventspilnieku interesēs," stāsta Ventspils mēra amata kandidāts Kristovskis.

"Saraksts piedāvās ventspilniekiem dinamisku pilsētas attīstību, kuras pamatā ir uzticama pārvaldība, demokrātiskas vērtības, taisnīga konkurence un augsta biznesa kultūra. Ventspilij ir jāpaliek tranzīta un loģistikas pilsētai un mērķtiecīgi jāattīsta tās ostas potenciāls vadošo Eiropā ostu līmenī. Katrs, kurš rada darbavietas, Ventspilī tiks gaidīts kā draugs. Esmu pārliecināts, ka strādājot šādā veidā svešumā aizbraukušie ventspilnieki atkal atgriezīsies mājās, lai ģimenes atkal apvienotos," norāda Kalniņš.

"Mēs piedāvājam izmantot Ventspils unikālo ekonomisko potenciālu, lai tā pieredzētu būtisku saimniecisku un demogrāfisku augšupeju. Mūsu piedāvājums ventspilniekiem ir balstīts uz vairākām prioritātēm – godīgu un taisnīgu pilsētas pārvaldi un resursu izmantošanu, darba vietu un uzņēmējdarbības attīstību, ostas un tranzīta attīstību, kā arī uz sociālo jautājumu risināšanu, lai parūpētos par mazaizsargātākajām sabiedrības grupām Ventspilī," norāda Jurševics.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!