Foto: F64

Drošības policija saistībā ar gadījumu, kad Liepājā parādījies laikrakstam "Kurzemes Vārds" gandrīz identisks izdevums gan papīra formātā, gan interneta vidē, saņēmusi iesniegumu par neviennozīmīgi vērtējamām darbībām sociālajos tīklos, portālu "Delfi" informēja DP.

Drošības iestāde patlaban izvērtē saņemto iesniegumu iesniegumu.

Papildu tam DP informē, ka tā līdz šim nav sākusi nevienu kriminālprocesu saistībā ar 3. jūnijā paredzētajām pašvaldības vēlēšanām.

Jau vēstīts, ka priekšvēlēšanu laikā kāda partija Liepājā izdevusi viltus laikrakstu, kas ir ļoti līdzīgs Kurzemes lielākajam laikrakstam "Kurzemes Vārds", atsaucoties uz "Kurzemes TV", ziņoja portāls "Liepājniekiem.lv".

Saskaņā ar medija ziņoto kāda partija ir izdevusi "Kurzemes Vārdam" identisku laikrakstu – sakrītot ne tikai lappušu skaits, bet arī burtu fonta noformējums, kā arī logo un laikraksta maketējums.

Šāds laikraksts liepājnieku pastkastītēs nonācis 29. maijā, kā arī tas izplatīts internetā.

Laikarkstam "Kurzemes Vārds" līdzīgais izdevums darbojas arī sociālajos tīklos, kur izplata dažāda veida informāciju. Piemēram, 28. maijā laikrakstam līdzīgais izdevums sociālajos tīklos informējis, ka "lielākā daļa no jums savās pasta kastītēs saņēma avīzi: "Par ko nekad nestāstīs Kurzemes Vārds" - kā Uldis Sesks apzog liepājniekus", piedāvājot interneta vidē apskatīt izdevuma krāsaino versiju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!