Saeimas deputāts Artuss Kaimiņš sarunā ar Krievijas informācijas aģentūras "Rossiya Segodnya" multimediju platformas "Sputnik" Latvijas versijas pārstāvji sevi uzdevis par Latvijas Reģionu apvienības saraksta līderi Mārtiņu Bondaru.

"Sputnik" publicējis materiālu, kurā atvainojas Bondaram un viņa atbalstītājiem, skaidrojot, ka Kaimiņš izjokojis platformas korespondentu.

Vēlēšanu laikā, zvanot dažādiem politiķiem un kandidātiem, "Sputnik" pārstāvis kļūdaini sajaucis Kaimiņa un Bondara telefona numurus. Kaimiņš gan nav apjucis un uz jautājumiem atbildējis kā Latvijas Reģionu apvienības līderis.

Sarunas sākumā dzirdams, kā Kaimiņš pārprasa, vai uz jautājumiem jāatbild kā Reģionu apvienības pārstāvim, uz ko "Sputnik" pārstāvis atbild apstiprinoši.

"Es kā Bondars pieņēmu lēmumu, ka mēs strādāsim kopā ar Nilu Ušakovu. Tas notika šodien. Mēs visus apmānījām, jo sponsori mums ir tie paši, kas Nilam Ušakovam. Mūsu un Jura Pūces apvienība ies kopā ar "Saskaņu" un Ameriku," klāsta Kaimiņš, paužot gandarījumu par šādu draudzību.

"Mums prieks, ka mēs pieņēmām Ušakovu, un viņš pieņēma mūs," saka Kaimiņš.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!