Foto: DELFI

Partiju "Saskaņa" un "Gods kalpot Rīgai" apvienotais saraksts šajās pašvaldību vēlēšanās Rīgā iegūs vairāk nekā 53% balsu, šādu pārliecību šodien Natālijas Draudziņas ģimnāzijā izvietotajā balsošanas iecirknī pauda tur balsojušais Rīgas mērs Nils Ušakovs.

Viņš bija ieradies balsot kopā ar sievu un dēlu. Ušakovu iecirknī sagaidīja daudz žurnālistu, kuriem Rīgas mērs un partiju "Saskaņa" un "Gods kalpot Rīgai" apvienotā saraksta līderis atzina, ka viņam šodien ir ļoti labs noskaņojums.

Nobalsojis par "Saskaņas" un "Gods kalpot Rīgai" sarakstu, Ušakovs vērtēja, ka šis saraksts vēlēšanās iegūs vairāk par 53% balsu, 54%.

Ušakova rīcībā nav informācijas par kādām nelikumībām vēlēšanu norisē, vien medijos lasītais par kādiem konfliktiem.

Laikā, kamēr Natālijas Draudziņas ģimnāzijā izvietotajā balsošanas iecirknī uzturējās Ušakovs, tur izveidojās neliela citu balsot gribētāju rinda, novēroja LETA.

Kā ziņots, pašvaldību vēlēšanās šodien būs iespējams nobalsot no plkst.7 līdz plkst.22. Pašvaldību vēlēšanās vēlētāju uzskaitei lieto iepriekš izveidotus vēlētāju sarakstus, tāpēc katram vēlētājam jābalso noteiktā iecirknī - tajā, kura vēlētāju sarakstā viņš iekļauts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!