Foto: LETA
Apvienībai "Vienotība" ir labs potenciāls, šis politiskais spēks ir spējīgs pieņemt atbildīgus lēmumus un risināt smagus jautājumus, atzina "Vienotības" Latgales deputātu kandidātu saraksta 11.Saeimas vēlēšanām lokomotīve, bijušais Daugavpils mērs Jānis Lāčplēsis.

Papildināt apvienības "Vienotība" rindas Daugavpils eksmērs pagaidām gan negrasoties. Viņa prioritātes paliekot reģiona attīstība un pašvaldības. Savukārt nākotnē viņš neizslēdz iespēju iesaistīties jaunas partijas dibināšanā, kas varētu iestāties par reģionu interesēm.

Savus piedāvājumus saistībā ar rudenī gaidāmajām Saeimas ārkārtas vēlēšanām Lāčplēsim bija izteikuši arī vairāku citu politisko spēku pārstāvji.

Nu jau bijušais LPP/LC biedrs Lāčplēsis Daugavpils mēra amatu zaudēja šī gada martā, kad šajā amatā viņu nomainīja partijas biedre Žanna Kulakova. Drīz pēc tam Lāčplēsis paziņoja par savu izstāšanos no LPP/LC.

No 1.jūlija bijušais Daugavpils mērs atsācis darbu "Hipotēku bankas" Daugavpils filiālē kā Kredītu daļas vadītājs. Šajā bankā Lāčplēsis sāka strādāt 2002.gadā, kad beidza pildīt 7.Saeimas deputāta pienākumus. 2005.gadā darbu bankā viņš pameta, jo tika ievēlēts par Daugavpils domes deputātu un domes priekšsēdētājas vietnieku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!