Foto: LETA
Partiju apvienības "Jaunās Vienotības" vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministra amata kandidāts ir Salaspils novada domes priekšsēdētājs Raimonds Čudars.

"Iestājos par pārdomātu reģionālu un visas Latvijas attīstību, ir jāveido lielāki novadi, ļaujot pašām pašvaldībām apvienoties saprātīgā termiņā. Tikai stipras, lielas un bagātas pašvaldības var - neizšķiest naudu, bet ieguldīt to atbilstoši cilvēku vajadzībām, gādāt un sekmēt uzņēmējdarbības attīstību un darba vietu rašanos novados. Ir jāizstrādā un jāpieņem jauns Pašvaldību likums, jo esošais savu laiku nokalpojis," uzsvēra Čudars, vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministra amata kandidāts.

"Raimonds Čudars kopš 2009. gada vada Salaspils novada domi un šo gadu laikā Salaspils novads ir kļuvis par vienu no sakoptākajiem un ekonomiski veiksmīgākajiem novadiem valstī. Raimonds Čudars, kurš pēc izglītības ir jurists, ar plašu uzkrāto pieredzi pašvaldības darbā, skaidru vīziju par nepieciešamām reformām pašvaldību jomā un izpratni par vides aizsardzības jautājumiem, ir profesionāli vispiemērotākais kandidāts vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministra amatam," pauda Krišjānis Kariņš, "Jaunās Vienotības" valdes priekšsēdētājs.

Raimonds Čudars kandidē 13. Saeimas vēlēšanās no "Jaunās Vienotības" Vidzemes saraksta.

Partija "Vienotība" kopā ar partijām "Kuldīgas novadam", "Tukuma pilsētai un novadam", "Valmierai un Vidzemei", "Jēkabpils reģionālā partija" un "Latgales partija" kopīgam startam 13. Saeimas vēlēšanām ir izveidojušas partiju apvienību "Jaunā Vienotība". Tās valdes priekšsēdētājs un Ministru prezidenta amata kandidāts ir Krišjānis Kariņš.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!