Foto: Publicitātes foto
Rīgas domes Nacionālās apvienības (NA) frakcijas darbā ieguldījumu turpmāk sniegs NA jaunais politiķis Edvards Ratnieks.

Šādu lēmumu pieņēma NA frakcija pēc tam, kad kļuva zināms vakants frakcijas referenta amats un noslēdzās konkurss, kurā uz amata vietu beidzamajā kārtā piedalījās pieci pretendenti.

Ratnieks ieguvis Latvijas Universitātes Juridiskās fakultātes maģistra grādu tiesību zinātnē ar jurista kvalifikāciju, tas palīdzēs frakcijas darbā. Nozīmīgs arī fakts, ka Ratnieks ir veidojis sabiedriskās attiecības vairāku gadu garumā, kā arī ir komunikabls un atraktīvs. Viņš būs labs papildinājums mūsu komandai.

Ratnieks norāda: "Apzinos, ka darbs NA frakcijā būs saistīts ne tikai ar juridiskiem jautājumiem, kas ir mana profesija, bet arī ar sabiedrisko attiecību jautājumiem. Esmu pārliecināts, ka darba rezultāts būs rīdziniekiem svarīgu jautājumu aktualizācija, kas atspoguļotos plašsaziņas līdzekļos."

Lai atrastu piemērotus kandidātus, frakcija bija izsludinājusi konkursu uz vakanci. Frakcija izsaka pateicību visiem daudzajiem pretendentiem, kuri izrādīja interesi un sevišķi tiem pieciem, kuri nokļuva līdz pārrunām. Augstu vērtējam pretendentu iniciatīvu, stāju un labās idejas, ko guvām, tiekoties pārrunās. Arī turpmāk frakcija pauž vēlmi sadarboties ar izglītotiem un mērķtiecīgiem cilvēkiem par idejām, kas var uzlabot rīdzinieku dzīvi Latvijas galvaspilsētā.

Līdz šim Ratnieks ieguvis pieredzi gan ilggadēji vadot Latvijas Studentu apvienību, gan darbojoties jurista profesijā, gan vēlāk arī pildot augstskolas prorektora pienākumus, gan aktīvi piedaloties partijas ikdienas darbā un kandidējot Saeimas un pašvaldību vēlēšanās Rīgā un Ventspilī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!