Foto: DELFI

Strauji tuvojas 6. oktobris, kad notiks 13. Saeimas vēlēšanas, un politiskās kaislības to gaidās jau uzņēmušas pamatīgus apgriezienus. Pirmsvēlēšanu drudzis nogurdinājis daudzus, un arī dziedātāja Linda Leen neslēpj – viņai metoties nelabi no partiju savstarpējiem apvainojumiem.

Svētdien, 5. augustā, Linda "Facebook" dalījusies ar savām pārdomām par notikumiem politiskajās aprindās un šī brīža situāciju salīdzinājusi ar netīru viduslaiku tirgus laukumu.

"Slikti metas no partiju savstarpējiem apvainojumiem kā galveno, pat teiktu, pamatieroci cīņā par vēlētāju. Kā netīrā viduslaiku tirgus laukumā. Rodas sajūta, ka reālā funkcija un mērķi – darbs valsts un tautas labklājības labā/programmas – paliek n-tajā plānā kā tāda formalitāte, kas gariem zobiem "jāpievelk".

Trūkst gaišu un reizē dzelzs stipru cilvēku! Un neatkarīgu mediju... Es, vairoties no "dzeltenā" politiķu spama pēdējās dienas, patiesi domāju – ko es/mēs varam darīt?" savus atbalstītājus uzrunājusi dziedātāja.

Viņas viedoklim atbalstu paudis arī dziesminieks Goran Gora, kurš atzinis – arī viņam bijušas līdzīgas pārdomas.

"Mja. Diemžēl tieši šodien pie sevis nodomāju to pašu. No otras puses – tas ir arī spogulis. Ja redzi, ka kādai partijai svarīgāk par savu plāna izklāstu ir nomelnot citas partijas, tad jau ir diezgan skaidrs, ka savu balsi jāatdod par kādu citu," prātojis mūziķis.

Jāatzīmē, ka nesen sašutumu par priekšvēlēšanu meliem un nomelnošanas kampaņām publiski izklāstīja arī dziedātāja Liene Greifāne, kura pauda nostāju, ka "šiem cilvēkiem ir vajadzīgs tikt pie varas ne jau cilvēku, bet savu savtīgo interešu apmierināšanas dēļ".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!