Foto: LETA

Pret sarakstu "No sirds Latvijai" vērstā antikampaņa norāda uz pašreizējo Saeimas partiju vēlmi nepieļaut pārmaiņas, - tā pēc svētdienas "de facto" sižeta par partijas līderes Ingūnas Sudrabas saistību ar Putinu slavinošiem dziedniekiem, portālu "Delfi" informē politiskā spēka pārstāvji.

"No primitīvas, pareizrakstības kļūdām pilnas avīželes, kas rakstīta ar zemisku naidu, līdz "objektīvistiskiem" sižetiem televīzijā, kuros maz faktu, toties izmantots falsificēts video un daudz pieņēmumu - tāda diemžēl ir 12. Saeimas priekšvēlēšanu kampaņa, par kuru jāsecina, ka visi vecie spēki krampjaini pretojas pārmaiņām,"  vērtē partijas līdere Ingūna Sudraba.

"Lai kur jūs turpmāk ietu - uz frizētavu, pie ārsta vai uz sporta nodarbībām - vispirms rūpīgi noskaidrojiet, kādās attiecībās ārsts, frizieris un treneris ir ar Putinu. Vai jūsu daktera māsa nav braukusi uz Krieviju, tur satikusi savu radinieku, kas slavinoši izteicies par Putinu? Uzmanieties, tas var kļūt par ieganstu, lai Jūs pasludinātu par Krievijas FDD aģentu un sazvērestības ar mērķi pievienot Zilupi Piedņestrai iedvesmotāju. Diemžēl šāda loģika ir vadījusi LTV1 raidījuma "de facto" sižeta veidotājus, lai nedēļu pirms vēlēšanām vēlreiz sētu šaubas vēlētājos, kuru aizvien lielāka daļa pauž gatavību balsot par pārmaiņām un partiju "No sirds Latvijai"," skaidro Sudraba.

Jau vēstīts, ka Rīgā darbojas garīgās attīstības un dziedniecības centrs "DVS Urantija", kas paralēli dziedniecībai un meditācijai slavina arī Krieviju un Vladimiru Putinu kā "gaismas dvēseli", ziņo Latvijas Televīzijas raidījums "de facto".

Raidījums vērš skatītāju uzmanību uz to, ka šo centru, kas mīlestību uz Krieviju iesaiņo pavisam netradicionālā veidā, apmeklē arī deputāta kandidāte no partijas "No sirds Latvijai" - Inguna Sudraba. Turklāt viens no meditāciju vadītājiem un dziedniekiem Sudrabu pavadīja arī uz interviju raidījumam "de facto".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!