Šogad Ziemassvētki sagaidīja mūs ar sniegiem un salu, kas ir ļoti patīkami un jauki, jo radīja tik ļoti gaidīto svētku sajūtu. Tā kā mūsu ģimenes un radu pulks ir liels, un dzīvo dažādās vietās Rīgas rajonā, tad Ziemassvētkos apciemojam gan vecmāmiņu, gan arī brāļa ģimeni. Vispirms aizbraucām pie vecmāmiņas Garkalnē un tad devāmies tālāk pie brāļa ģimenes uz Berģiem. Taču, pa ceļam notika nepatīkams starpgadījums.
Braucot atpakaļ no Garkalnes auto trāpīja lielā bedrē un tika pārsita riepa. It kā jau nelaime nav liela, ja tik manam vecajam Fordiņam būtu līdzi rezerves ritenis. Taču, diemžēl, man tāda nebija, tāpēc nolēmām, ka jāpiezvana brālēnam, lai atbrauc palīgā. Mēģinājām dabūt savienojumu, bet par pārsteigumu Tele2 "Zelta Zivtiņas" pieslēgums nedarbojās. Kā rādīja telefons, tad nebija tīkla pārklājuma. Ceļš uz kura mēs atradāmies bija mazliet nostāk no galvenā ceļa, kur reti pabrauc garām kāda automašīna, īpaši Ziemassvētkos, kad lielākā daļa iedzīvotāju svētkus svin ģimenes lokā mājās.


Tā nu iznāca, ka Ziemassvētku vakarā bijām iestrēguši meža vidū ar pārsistu riepu un bez sakariem. Pagāja vairāk kā stunda līdz garām brauca automašīna. Labi, ka cilvēks izrādījās saprotošs un apstājās, izpalīdzēja un laipni atļāva piezvanīt no sava mobilā telefona.


Beidzot varējām uzelpot. Sazvanīju brāli un gaidījām palīdzību. Protams, svētku svinības dēļ šī atgadījuma uzsākām vēlāk nekā plānots un beidzām arī ātrāk, jo mazajiem tomēr nepieciešams laikus doties pie miera.


Pēc šī atgadījuma esmu zaudējis pārliecību, par sava mobilā operatora izvēli, jo kā izrādās reizēm, mobilie sakari nestrādā tad, kad tie ir nepieciešami.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!