Foto: Publicitātes foto

Izstādē "Days of International Education" 13. oktobrī Rīgā, viesnīcas "Radisson Blu Hotel Latvija" konferenču centrā piedalīsies DLD College London, kas ietilpst Abbey DLD Group of Colleges sastavā. Tajā apvienojušās trīs mācību iestādes – Abbey College Cambridge, Abbey College Manchester un DLD College London.

Šīs koledžas piedāvā programmas, kas sagatavo studentus mācībām labākajās Lielbritānijas universitātēs. Programmu skaitā ietilpst GCSE (pamatskolas programma), A Level (vidusskolas programma), kā arī sagatavošanas programma vidusskolas absolventiem ārzemēs. Veiksmīga vidusskolas programmas absolvēšana dod studentiem iespēju iestāties prestižās universitātēs un pēc tam veidot izcilu karjeru!

Iestāšanās vecums koledžā ir no 14 gadiem tiem skolēniem, kuri vēlas studēt GCSE programmā, un no 16 gadiem A Level programmā. Skolēni no Latvijas, kas beiguši koledžu 2018. gadā, šobrīd studē labākajās britu universitātēs: UCL, King's College London, Cass Business School, Queen Mary University London, University of the Arts London.

Augsti akadēmiskie rādītāji Abbey DLD Group of Colleges

2018. gadā vairāk nekā 330 Abbey DLD koledžu studenti veiksmīgi iestājās dažādās universitātēs. 45% no skolēniem iestājās Russell grupas universitātēs. 30 studenti mācās tieši medicīnas vai ar medicīnu un veselības zinātni saistītās programmās. 35% studentu iestājušies programmās, kas saistītas ar biznesa, finanšu, ekonomikas un menedžmenta jautājumiem. 31% audzēkņu studē zinātnes, tehnoloģiju, inženierzinātes vai matemātiku.

DLD College London mācības Londonas centrā

DLD koledža Londonā tika dibināta 1931. gadā. 2015. gada septembrī tai sākās jauns attīstības posms, kad koledža pārcēlās uz jaunu ēku Londonas centrā ar skatu uz parlamenta ēkām, Vestminsteras abatiju un Temzas upi. Ēka celta speciāli mācību iestādes vajadzībām un piedāvā augstas kvalitātes apstākļus gan mācībām, gan dzīvošanai. Vairāk nekā 40 mācību auditorijas ir aprīkotas ar jaunāko tehniku. Koledžā ir sešas zinātniskās laboratorijas, teātris, bibliotēka un mākslas darbnīcas, kā arī studijas teātra, fotografēšanas un mūzikas nodarbībām.

Dzīvošana

Skolēnu izmitināšanai ir paredzētas vairāk nekā 220 vienvietīgas un divvietīgas istabas. Katrā istabā ir sava vannas istaba, liela ātruma internets un apsildāmās grīdas. Tiek nodrošināta telpu apsardze visu diennakti.

DLD College London priekšrocības

Koledžas personāls cītīgi strādā pie tā, lai studenti varētu pilnībā attīstīt savu potenciālu. Tas nozīmē ne tikai koncentrēšanos uz eksāmenu rezultātu uzlabošanu, bet arī rūpes par studentu vispārējo labklājību no brīža, kad tiek saņemti studentu pieteikumi, līdz pat dienai, kad viņi dodas uz universitāti. Koledžas skolotāji vienmēr gatavi dot padomus un atbalstīt katru studentu viņa centienos iestāties pašās labākajās universitātēs!

Lieliska reputācija

Augsti kvalificēts personāls palīdz studentiem kļūt pārliecinātiem par saviem spēkiem gan mācību laikā koledžā, gan pēc tam universitātē. Nelielais studentu skaits klasē un regulāri pārbaudes darbi ļauj sasniegt pašu galveno mērķi – augstus akadēmiskos rezultātus.

Satieciet DLD College London pārstāvjus 13. oktobrī izstādē Rīgā!

"Starptautiskās izglītības dienas "
13. oktobrī Rīgā viesnīcas Radisson Blu Hotel Latvija konferenču centrā (Rīgā, Elizabetes ielā 55).

Izstādes darba laiks: 10.00 – 17.00
Ieeja bez maksas
Sīkāka informācija un dalībnieku saraksts:
www.balticcouncil.lv

Izstādes rīkotāji – labākie konsultanti ārzemju izglītības pasaulē

BALTIC COUNCIL FOR INTERNATIONAL EDUCATION
Ģertrūdes ielā, 33/35, Rīga t. 67317627
info@balticcouncil.org
www.balticcouncil.lv

Izglītības aģentūra MERIDIAN GROUP
Ģertrūdes ielā, 33/35, Rīga t. 67311610
Kuldīgas ielā, 17, Ventspils, t. 636 07870
info@meridian.lv
www.meridian.lv

DLD COLLEGE LONDON
www.dldcollege.co.uk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!