Foto: Publicitātes foto
Iepazīstieties ar dažādu valstu valodu skolu un vasaras nometņu vadītājiem un vadošajiem speciālistiem ārzemju izglītības izstādē, kas notiks 13.oktobrī viesnīcas Radisson Blu Hotel Latvija konferenču centrā.

Pēdējo gadu laikā par vienu no populārākajiem brīvlaika pavadīšanas veidiem ir kļuvuši valodu braucieni uz ārzemēm. Atnākot vasarai, simtiem skolēnu vecumā no 7 līdz 18 gadiem gatavojas doties mācities uz labākajām starptautiskajām valodu skolām Lielbritānijā, Vācijā, Francijā, Spānijā, Kanādā, ASV un citās valstīs. Uz kurieni aizsūtīt savu bērnu, lai viņš lietderīgi pavadītu vasaras brīvlaiku, kā pareizi izvēlēties skolu vai valodu nometni, kuru pasaulē ir tūkstošiem? Kā pārliecināt bērnu, ka mācības vasarā var būt lietderīgs, interesants un jautrs process?

Uz šiem jautājumiem apmeklētāji varēs rast atbildes izstādes Days of International Education laikā, kas notiks sestdien, 13.oktobrī viesnīcas Radisson Blu Latvija konferenču centrā Rīgā.

Izstādē Rīgā apmeklētāji varēs iepazīties ar daudzām jaunām idejām nākošajai vasarai – brīvlaika programmas ar angļu valodas apguvi kombinācijā ar jebkuru sporta veidu, ekskursijām uz slavenām pilsētām un apskates vietām, kā arī citām aktivitātēm. Visas nodarbības notiek angļu valodā, un bērnam šķiet, ka viņš nevis mācās, bet jautri pavada laiku. Patiesībā, bērns pilnībā iegrimst valodas vidē, kas arī ir efektīvākā valodas apguves metode.

Brīvlaika programmām var būt dažāda intensivitāte un novirzieni. Piemēram, angļu valoda plus aktīva atpūta, plus teniss, plus teātris, plus akadēmiskie priekšmeti, plus sagatavošanās eksāmeniem.

Jau daudziem skolēniem un vecākiem zināmā britu kompānija Academic Summer organizē angļu valodas apguves programmas ar akadēmiskiem priekšmetiem, specializētās programmas " Angļu valoda medicīnai", " Angļu valoda sportam". Mācības notiek uz privātskolu pansiju un koledžu mācību pamata Londonā, Kembridžā un Bristolē. Izstādes laikā varēs saņemt sīkāku informāciju par vasaras programmu, kuru organizē slavenā un ļoti prestižā Lielbritānijas skola Whitgift. Šī programma neuzņem skolēnu grupas, bet tikai individuālus skolēnus, lai nodrošinātu maksimālu audzēkņu pieredzi komunikācijā ar bērniem no citām valstīm. Skola pieņem skolēnus vecumā no 11 līdz 17 gadiem un piedāvā gan vispārēju angļu valodas programmu (23 mācību stundas nedēļā), gan arī eksāmenu sagatavošanās programmu (IELTS, TOEFL, FCE, CAE). Pēc stundām skolēnus gaida aizraujoša dažādu pasākumu pogramma, kurā piedalās arī vietējie britu skolēni, skolas Whitgift audzēkņi. Vasaras programmas izstādē piedāvās arī Latvijā jau slavenās Clifton College un King's College Saint Michaels skolas.

Izstādē pārstāvētās skolas pansijas no Vācijas un Nīderlandes arī organizē vasaras programmas skolēniem no dažādām valstīm.

Savukārt vadošās starptautiskās izglītības aģentūras Baltic Council for International Education un Meridian Group piedāvā desmitiem interesantu piedāvājumu, ieskaitot individuālos un grupu braucienus, kā arī piedāvājumus uzņēmumiem un organizācijām specializētos mācību centros. Grupu braucieni skolēniem 2019.gada vasarā ar izlidošanu no Rīgas, Tallinas un Viļņas tiek organizēti uz Angliju, Kanādu, ASV, Portugāli un Maltu.

Uz tikšanos izstādē!

DAYS OF INTERNATIONAL EDUCATION

13.oktobrī, Rīgā
Izstādes norises vieta: viesnīcas Radisson Blu Hotel Latvija konferenču centrs (Elizabetes iela, 55)


Izstādes darbs laiks: 10:00 – 17:00
Ieeja bez maksas.
Sīkāka informācija un dalībnieku saraksts mājas lapā: www.balticcouncil.lv

Izstādes rīkotāji – labākie konsultanti ārzemju izglītības pasaulē.

BALTIC COUNCIL FOR INTERNATIONAL EDUCATION
Ģertrūdes ielā, 33/35, Rīga t. 67317627
info@balticcouncil.org
www.balticcouncil.lv

Izglītības aģentūra MERIDIAN GROUP
Ģertrūdes ielā, 33/35, Rīga t. 67311610
Kuldīgas ielā, 17, Ventspils, t. 636 07870
info@meridian.lv
www.meridian.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!