Foto: Publicitātes foto

Tirdzniecības centrā "Galerija Centrs" oficiāli atklāta Bērnu slimnīcas fonda ziedojumu labdarības akcija "Ārkārtas gadījumi", kas tiek organizēta, lai palīdzētu Bērnu slimnīcas pacientiem, kuriem steidzami nepieciešama medicīniskā palīdzība ārpus Latvijas. Ar īpašu svētku ieskaņas koncertu "Smiekli eglē ieķērušies" un eglītes iedegšanu fonda draugi, mūziķis Miks Dukurs, instrumentālā grupa Melo-M un Latvijas Nacionālās operas mežragu kvartets, atklāja ziedojumu vākšanu uz Rīdzenes ielas.

"Gatavojoties svētkiem, mēs visi esam ļoti aizņemti un skrienoši, taču ir tik svarīgi kaut uz mirkli apstāties un novērtēt to, kas mums katram dots. Bērnu veselība ik vienam vecākam ir pati svarīgākā un labākā dāvana svētkos, taču mums līdzās ir bērni, kuriem par savu veselību ir jācīnās. Iespēja palīdzēt un ar savu ziedojumu atbalstīt bērnus un viņu vecākus grūtā brīdī, noteikti uzrunās daudzus Galerija Centrs apmeklētājus, un kopā mēs varēsim dāvāt bērniem vērtīgāko dāvanu – veselību," ir pārliecināta Bērnu slimnīcas fonda valdes priekšsēdētāja Liene Dambiņa.

Svētku ieskaņas koncertā fonda pārstāvji iepazīstināja ar labajiem darbiem, kas jau paveikti līdz šim un iepazīstināja ar tirdzniecības centra "Galerija Centrs" un Bērnu slimnīcas fonda kopīgi radīto iniciatīvu labdarības akcijas iedzīvināšanai uz vēsturiskās Rīdzenes ielas. Koncertā "Smiekli eglē ieķērušies" fonda draugi, mūziķis Miks Dukurs, instrumentālā grupa Melo-M un Latvijas Nacionālās operas mežragu kvartets, atklāja ziedojumu vākšanu uz Rīdzenes ielas un kopīgi aizsāka akcijas atbalstītāju un fonda draugu izstādes izveidi.

Ziemassvētku gaidīšanas laikā - no 11. līdz 23.decembrim labdarības akcija "Ārkārtas gadījumi" būs sastopama tirdzniecības centrā - apmeklētājiem tiks sniegta iespēja uzzināt vairāk par akciju un tās paveikto līdz šim, apskatīt akcijas atbalstītāju radīto draugu izstādi un būt daļai no tās veidotājiem. Veicot ziedojumu pie Bērnu slimnīcas fonda pārstāvjiem, akcijas dalībnieki būs aicināti papildināt Bērnu slimnīcas fonda atbalstītāju veidotos mākslas darbus, iekrāsojot savu vēstījumu un labās domas kādā no gleznas baloniņiem, kuri simbolizē dzīvību un veselību.

Labdarības akcijai savu atbalstu iespējams sniegt, arī zvanot uz ziedojumu tālruni 90006681 vai veicot pārskaitījumu uz Bērnu slimnīcas fonda bankas kontu - AS Swedbank, LV02HABA0551000377020; AS SEB banka, LV84UNLA0050012160326, norādot mērķi – ārkārtas gadījumiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!