Foto: Privātais arhīvs
Svētdien, 29. novembrī, Latvijā sākās skaistais Ziemassvētku gaidīšanas laiks. Daudzās mājās tika aizdegta pirmā svecīte adventes vainadziņā un ļaudis devās iedegt svētku egles dažādās pilsētās. Arī pašmāju slavenības, protams, neatpalika.

Aktrises Agneses Zeltiņas meita Marija Romija Zeltiņa, kura pēdējos gados kļuvusi par paraugmājsaimnieci un aizraujas ar kūku cepšanu, svētku gaidās pagatavoja pat vairākus skuju vainadziņus, kurus atrādīja Instagram draugiem.

Superbingo vadītājs un hokeja kluba Dinamo tehniskais direktors Armands Simsons svētkos lepojās ar īpaši kuplu sievas veidotu adventes vainadziņu, kurš bija uzlikts uz speciālas kājas.

Ar vainadziņu attēliem sociālajos tīklos dižojās arī dziedātāja Laura Raila, sporta žurnāliste Katrīne Sauliete, TV seja Anna Rozīte, Latvijas mūzikas šefs Guntars Račs, seksa eksperts Edgars Toretto un dziedātāja Kristīne Miljone, kura pati bija izveidojusi interesantu vainagu no čiekuriem.

Arī RīgaTV24 zvaigzne Lelde Lietaviete adventes rotu gatavoja pati. Savukārt klubu saimnieks Artūrs Čikuls, apvienoja patīkamo ar lietderīgo, Esplanādes svētku tirdziņā atverot kafejnīcu.

Mūziķis Sandis Kiops svētku vakariņas baudīja kādā no iepirkšanās centriem, apjūsmojot arī lielo egli. Restorānā svinēja arī dziedātājs Roberto Meloni. Savukārt Liene Šomase iepriecināja fanus, pozējot kā Sniegbaltīte un atklājot, ka Sniegbaltītes skolas sezona sākusies.

Fitnesa zvaigzne Karīna Akmens svētku gaidīšanas laikam jau bija sarūpējusi eglīti, bet modele Karlīna Caune gatavoja piparkūku mājiņu.

Dziedošā aktrise Vita Baļčunaite atgādināja tautai, lai svētku neprātā pažēlo eglītes. Māksliniece ieteica iegādāties eglīti podiņā un atklāja, ka pašai ilgus gadus svētkos nav eglītes, jo esot žēl kociņa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!