Foto: Shutterstock
Līdz pat Zvaigznes dienai (6. janvārī) turpinās nākotnes zīlēšanas laiks. Piedāvājam zīlēšanas metodi, kas neprasa ilgu iepriekšēju sagatavošanos un ko var izpildīt arī tad, ja pie rokas nav nekā cita, kā vien svētku salvetes un, piemēram, acu zīmulis.

Protams, var arī iepriekš izgatavot glītas kartītes ar skaitļa nozīmi, ko izlozēt Jaunā gada sagaidītāju vidū līdz ar pirmo gada minūti.

Zīlēšanai nepieciešams sagatavot 12 lapiņas. Uz katras jāuzraksta skaitlis no 1 līdz 12.

Skaitļu nozīme ir šāda:

1 – atbildības un iniciatīvas, aktīvas darbošanās gads. Uzvara būs tava, ja nebaidies no grūtībām, spēj izturēt triecienus un spītīgi dodies uz izvirzīto mērķi.

2 – neparastu izmaiņu gads. Gatavojies jocīgiem un mīklainiem apstākļiem savā dzīvē. Garlaicīgi nebūs!

3 – būtisku pārvērtību gads. Esi gatavs nokļūt pašā notikumu centrā un rēķinies, ka šie notikumi kardināli mainīs tavu dzīvi.

4 – šis ir gads, kurš liks spēlēt pēc jauniem noteikumiem. Tu būsi pārsteigts par savu spēju "notvert lidojumā" jauno kārtību un pielāgoties tai.

5 – lielu plānu un sasniegumu gads. Ja pirms tam esi sagatavojis labu pamatu, tad gada beigās varēsi lepoties ar panākumiem.

6 – zaudējumu un jaunu iespēju gads. Daudz ko šajā gadā nāksies izbaudīt pirmo reizi. Jāmācās iziet no komforta zonas un saskatīt iespējas tur, kur pirmajā acu uzmetienā ir jāpaliek zaudētājos.

7 – neparedzamu pagriezienu gads attiecībās ar biznesa un personīgās dzīves partneriem. Orientējies labāk uz jau esošajām pozīcijām, nevis uz jaunu radīšanu, novērtē esošos partnerus, nevis akli uzticies jauniem.

8 – vētrainu notikumu un vērtību pārvērtēšanas gads. Izmanto radušos iespēju sākt kaut ko jaunu no baltas lapas, nepieļaujot jau labi zināmas kļūdas.

9 – unikālu pārvērtību gads. Pārmaiņām var tikt pakļauta gan profesionālās darbības sfēra, gan personīgā dzīve, un pieredze šoreiz nebūs padomdevējs.

10 – plānu realizācijas gads. Ir pienācis laiks realizēt iecerēto, tāpēc īpaša uzmanība jāpievērš detaļām un skaidrai vīzijai.

11 – izejas no bezizejas meklējumu gads. Tev nāksies saskarties ar virkni problēmu, meklējot vislabāko un visētiskāko risinājumu.

12 – konkurences un ambīciju apmierināšanas gads. Tu labprātīgi vai apstākļu spiests uzņemsies lielu pienākumu un atbildības slogu, taču arī gandarījums pēc paveiktā būs liels.

Kā jebkurā zīlēšanā, otrreiz vilkt kartīti nedrīkst – jāpaņem labākais no tā, ko liktenis "iedalījis" un tik un tā jānodzīvo vēl viens lielisks gads!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!