Foto: Normunds Mežiņš, no Jūrmalas pilsētas domes arhīva

31. decembrī jūrmalnieki un pilsētas viesi laipni aicināti uz kopīgu Jaunā gada sagaidīšanas pasākumu un krāšņu svētku uguņošanu Kauguros, portālu "Delfi" informēja Jūrmalas pilsētas domes pārstāve Inese Krieviņa.

Gadu mijas pasākumu programmas ar patīkamiem pārsteigumiem sagādājušas arī Jūrmalas viesnīcas un restorāni, atzīmē Krieviņa.

31. decembrī no pulksten 23 līdz pulksten 02.00 visi aicināti uz kopīgu jaunā gada sagaidīšanas pasākumu Kauguros – Kauguru kultūras nama pagalmā, Raiņa ielā 110. Svētku noskaņu radīs Jaunā gada orķestris un gadu mijā priecēs svētku uguņošana.

Tāpat tematiski jaunā gada sagaidīšanas pasākumi būs pilsētas kūrortviesnīcās un restorānos.

"Baltic Beach Hotel & SPA" Jūras ielā 23/25 no pulksten 20 piedāvā Jaungada programmu "All Stars Night". Viesus gaida pārsteigumiem bagāts vakars – mūzika, dejotāji un "zvaigznes", maģija un joki, elegantas vakariņas un šampanietis, dejas un uguņošana. Bērniem sagatavota īpaša izklaides programma. Plašāka informācija par pasākumu var izlasīt šeit.

Savukārt "Hotel Jūrmala SPA" Jomas ielā 47/49 no pulksten 21 aicina uz svētku programmu "Gatsby party" džeza melodiju noskaņās ar pārsteigumiem, aizraujošām aktivitātēm, kā arī svētku vakariņām. Arī mazajiem viesiem paredzēta izklaides programma ar rotaļām un pārsteigumiem. Plašāka informācija šeit.

"SemaraH Hotels Lielupe SPA & Conferences" Bulduru prospektā 64/68 no pulksten 21 viesus sagaidīs Venēcijas karnevāla noskaņās – krāšņi karnevāla tērpi, maskas un iluzionisti, gaismas šovs un itāļu mūzika. Pasākumu vadīs dziedātājs Roberto Meloni un aktrise Vita Baļčunaite, mūzika dīdžeja Artjoma Demjanenko ziņā. Sarūpēta arī īpaša izklaides programma bērniem. Plašāku informāciju par svētku vakara pasākuma programmu var uzzināt šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!