Foto: Shutterstock
Tuvojoties gadumijai, jaunā gada "raksturu" pēta un kaprīzes atšifrēt mēģina ne tikai astrologi, bet arī daudzu citu ezotērikas jomu speciālisti.

Lai veidotu savu gadu veiksmīgāku un ar Visuma ritmiem saskanīgāku, uzrunājām cilvēkus, kuri ikdienā strādā ar enerģijām un informāciju, – fenšui praktiķi, taroloģi, bioenerģēti, astrologi un ekstrasensi.

Lūk, ko viņi mums iesaka:

Foto: Shutterstock

Fenšui praktiķe Linda Meškova (Fengshui.lv):

Līdz ar jaunu saules gadu arī mūsu mājvietās un darba vietās ienāk jaunas enerģijas, kas ietekmē telpu un cilvēkus tajā, mainot mūsu dzīvi un arī palīdzot apgūt jaunu pieredzi. Šo fenšui metodi sauc par Lidojošajām zvaigznēm: viss, kas mums nepieciešams - pienācīgi sagaidīt jauno enerģiju un izmantot tās atnestos labumus.

No 9 zvaigznēm vissvarīgāk ir pienācīgi sagaidīt pašu niknāko un pašu stiprāko. Pati niknākā enerģija (fenšui to sauc par Dzelteno zvaigzni nr.5) 2016. gadā nāks no Ziemeļaustrumiem - tā jāmierina ar maigu metāla skaņu un jāiepriecina ar zeltainas krāsas interjera priekšmetu, it sevišķi, ja šajā zonā jūsu mājvietā vai darba vietā ir logs. Korekcijai var izmantot zeltainu, vēderainas formas vāzi, svečturi vai trauku, tikpat efektīvs būs arī ekonomiskais risinājums - no avīžpapīra vai jebkura cita materiāla saveltas bumbas ievīstām zeltainā folijā. Darbs jāveic rūpīgi, jo zvaigzne nr.5 ir saistīta ar Imperatoram līdzīgu varu un greznumu. Telpaugi uz vienu gadu jāpavirza nostāk no loga.

Dienvidrietumos 2016. gadā ierodas galvenā naudas zvaigzne (Baltā zvaigzne nr. 8, valda no 2004. līdz 2024. gadam), kura atbild par labu karjeru un naudas plūsmu. Īpaši labvēlīga centīgiem cilvēkiem un tiem, kuri strādā ar rokām. Šo enerģiju iepriecinās tekošs ūdens, var izmantot akmeņus vai sveces, bet telpaugs šajā zonā to atbaidīs.

Taču vienlaikus DR ir Pērtiķa gada stiprākais virziens (Tai Sui): aiz muguras tas nodrošinās lielisku atbalstu, bet sēdēt ar skatu šajā virzienā nozīmē uzprasīties uz nopietnām nepatikšanām. Īpaši tas attiecināms uz organizāciju vadītājiem un tiem, kas pieņem lēmumus vai strādā ar cilvēkiem. Šajā debespusē nav ieteicams arī veikt nopietnus rekonstrukcijas un zemes rakšanas darbus (to pašu nav ieteicams darīt arī ZA virzienā).

Lai izdodas!

Foto: Shutterstock

Taroloģe Hilariona, Hilariona.lv

Katru gada nogali mūsos raisās vēlme savilkt aizgājušā gada bilanci un nospraust mērķi jaunam gadam. Ņemot palīgā taro kārtis, vēlos jums sniegt garīgu ceļa maizi 2016. gadam.

Jaunajā gadā būtiskākais ir atrast jēgu tajā, ko jūs darāt, kā arī apjaust, kāpēc daži procesi ir piembremzēti vai apstājušies pavisam.

Ja jūs jau vairākkārt esat sev vaicājuši, kāpēc jums vajadzīgs viss tas, kas ar jums notiek, vai kāpēc jums tāds darbs, tad tuvākajos 12 mēnešos beidzot radīsies iespēja rast atbildes uz šīm neskaidrībām.

Lai tas notiktu, vispirms jāveic revīzija savos principu un uzskatu plauktiņos, jo iespējams tajos guļ sen apputējuši bērnībā iegūti stereotipi un mīti vai kāda cita novecojusi pārliecība. Tikpat iespējams, ka "gaisu jauc" vecmodīga pieeja, ko apzinaties, taču baidāties rīkoties kā citādi. Pārvērtējiet un modernizējiet savu uzskatu un vērtību skalu. Šogad jums radīsies izdevība apjaust, kas jums ir patiesi svarīgs un kas (vairs) nav.

Būtiski gan attiecībās, gan kopumā rīkoties saskaņā ar savu sirdsapziņu. Šogad paši būsiet sev lielākie morāles vērtētāji. Tiem, kas attiecībās tieksies pēc harmonijas un sakārtotības, sola skanēt kāzu zvani...

Nebrīnieties, ja gada beigās Jums pavērsies pilnīgi cits skatījums uz pasauli.

Uzdrīkstieties mainīties! Lai izdodas!

Foto: Shutterstock

Dziednieks, bioenerģēts Pēteris Lejiņš (Daugavietis)

Jaunajā gadā visiem iesaku apgūt septiņus bioenerģētiskās pasaules svarīgus pamatlikumus:

  • iemācīties domāt tikai pozitīvi un savas domas raisīt bez priedēkļa "Nē";
  • raidīt apkārtējai pasaulei tikai Mīlestību un saprast, ka tad pasaule atbild ar to pašu;
  • saprast un izjust, ka esat vesels viens ar šo planētu – Zemi un Visumu;
  • katrā problēmā un pat nelaimē atrast pozitīvo;
  • nekavēties negatīvajās atmiņās, bet kļūt par Radītāju – radīt ko jaunu;
  • saprast, ka cilvēks nav radīts mocībām un (vienmēr!) var kardināli izmainīt savu Likteni;
  • jebkura cilvēka (ie)spējas ir fantastiskas, un tās var ierobežot tikai mūsu neinformētība un motivācijas trūkums.
Foto: Shutterstock

2015. bija pietiekami sarežģīts un nervozs gads, un taisnīga šķiet vēlēšanās atvilkt elpu, taču nē – nākamais gads būs vēl neparedzamāks un prasīs vēl vairāk pacietības, savaldības un spējas skaidri saskatīt, kur beidzas informācija un sākas manipulācija.

Grūtākais ir tas, ka tā īsti uzticēties nevarēs nevienam, un tas vērš plašumā pesimismu... kas, savukārt, ir visnevēlamākais emocionālais fons šajā gadā! Ja radusies sajūta, ka mūs rausta kā marionetes svešā spēlē, vēl jo svarīgāk nodibināt dziļu un uzticēšanās pilnu kontaktu pašam ar sevi. Un tieši savai sirdsbalsij un intuīcijai jautāt, kas ir patiesība, kas ne, ko patiešām vēlamies, un ko mums tikai iestāsta, un – pats galvenais šajā gadā – kas ir tās mūsu vērtības, kuras mēs neesam gatavi ne mainīt, ne pārdot, ne atdot.

Līdzās lielo planētu smagnēji stūrgalvīgajam kašķim, kurš tuvākajos mēnešos tuvojas atrisinājumam, pastāv iespēja gada enerģiju (vismaz katram savā personīgajā pasaulē) modificēt, sekojot savām domām un vārdiem. Mēs paši radām savu realitāti – to novēlu apjaust un pārbaudīt 2016. gadā!

Foto: Shutterstock

Ekstrasense Aija Trofimova

2016. gads būs ugunīgā Pērtiķa gads. Uguns stihija ir pirmelements, kura iespaidā radusies visa mūsu pasaule. Šī stihija regulē mūsu dzīves un enerģijas pamatus. Draudzējieties ar uguni! Lai pievilktu savā dzīvē finansiālo labklājību un to noturētu, ieteicams sagaidīt Jauno gadu, ģērbjoties vai rotājoties sarkanā krāsā: sievietēm sarkana kleita, krelles vai kurpes, vīriešiem – kaklasaite, pogas vai krekls. Jebkas, kas jums pašiem šķiet pieņemams.

Šogad noteikti izdedziniet kādu brīnumsvecīti, domājot par saviem nākotnes plāniem, izšaujiet kādu raķeti - aiciniet uguni jums sniegt iedvesmu jauniem iesākumiem vai izsakiet savu vēlmi uz svecītes liesmu, nobeigumā ar savu elpu to nopūšot.

Laimīgu Jauno gadu! Lai jums ir priecīgs svētku noskaņojums, siltums attiecībās un veiksme vienmēr blakus!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!