Foto: Publicitātes foto

Šovā Jaunā talantu fabrika plašāku atpazīstamību guvušais jaunais skatuves mākslinieks Rihards Andris Bērziņš (attēlā), kurš kļuvis par daudzu mazu meitenīšu elku un tiek dēvēts par "latviešu Džastinu Bīberu", savu fanu vērtējumam nodevis pirmo singlu.

$sound_file = "http://www.delfi.lv/temp/audio/Rihards_Berzins___Ziemassvetku_dziesma.mp3"; include "$includes_dir/articleincludes/audioplayer.inc"; ?>

Kā vēsta jaunā dziedātāja pārstāvji, Ziemassvētki ir laiks, kad ikviens vēlas, lai apkārt ir skaisti un sirdi pacilājoši notikumi un sajūtas, un, lai palīdzētu šīs vēlmes īstenot, Rihards Bērziņš piedāvā klausītājiem siltu un Ziemassvētku garam atbilstošu dziesmu Reizi gadā.

Mūziku kompozīcijai radījuši Kārlis Auziņš un Edgars Belickis, bet vārdu autors ir pats Rihards.

"Laikam jau priekš manis Ziemassvētki ir tas laiks, kad garastāvoklis ir nemainīgi labs - drīzāk jāsaka - lielisks! Un noteikti viens no priekšnoteikumiem, lai ikdienā varētu justies lieliski, ir, protams, jaukas un siltas Ziemassvētku noskaņas dziesmas - šogad vēlos piedāvāt saviem klausītājiem īpašu skaņdarbu, kuram var droši dziedāt līdzi!" skaidro pats puisis.

Dziesma ir radīta pavisam īsā brīdī, iedvesmojoties no pirmajām šī gada sniega kupenām, kas uz vairākām dienām bija pārvērtušas Latviju baltā piedzīvojumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!