Foto: Publicitātes foto

20.decembrī, sestdienā, mājīgajās Spīķeru telpās Maskavas ielā 12 notiks jau 14. "Open Air Vintage Fest" - Ziemsvētku tirdziņš.

Open Air Vintage tirdziņi, kas ziemā notiek telpās, bet vasarā - brīvā dabā, pulcē sendienu jeb vintage lietu cienītājus, vērtīgu krāmu meklētājus, kā arī tos, kas vēlas par draudzīgām cenām iegādāties unikālus pašmāju dizaineru darbus.

Protams, kā jau īstā tirgū ierasts, pircēji par lietām, kas iepatikušās, varēs arī pakaulēties. Tirdziņa laikā būs iespējams nobaudīt karstvīnu un Ziemsvētku gardumus.

Tirdziņa ietvaros apmēram 40 pārdevēji trijos stāvos savos stendos piedāvās bēniņos atrastus dārgumus, opju plates, rakstainus džemperus, neparastus interjera priekšmetus, pašu darinātas rotas, Ziemsvētku sveces un vēl daudz ko citu.

Open Air Vintage Fest radies pirms 5 gadiem, kad kopā sanāca vizuālā žurnāliste Agnese Kleina un vintage veikaliņa Retro Spectro saimniece Linda Ezerkalna.

Viņu mērķis bija arī Rīgā izveidot regulāru vecu un mīļu mantu tirdziņu, kādi sastopami teju visās Eiropas lielākajās pilsētās - Londonā, Parīzē, Berlīnē un citviet.

Ieeja pasākumā ir bez maksas. Tā sākums paredzēts plkst. 10 un tirgošanās turpināsies līdz pat plkst. 17.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!