Foto: Publicitātes foto

Rūķupē, Ziemupes jūrmalā, 20.decembrī plkst.13 Ziemassvētku vecītis sāks uzņemt viesus.

Lielus un mazus draugus gaidīs Rūķi, lai kopā iereģistrētu šī gada lieliskos darbus, darbotos meistarotavās (vienā no tām būšot iepējams pagatavot sniegavīrus, pat ja nebūšot sniegs), iemācītos ko jaunu Valtera Artura Vītola vadītajā "Pūķspārna ziemas skolā", iepazītos ar ievērojamām Rūķupes vietām, baudītu īpašo spēka - veselības tēju un, protams, satiktos un rotaļātos ar pašu Ziemassvētku vecīti.

20.decembra īpašie viesi būs Bunkas bērnu deju kolektīvs "Sienāzīši", kuri būs sagatavojuši ne tikai priekšnesumu, bet arī dāvanas Lielajam dāvanu maisam.

Plkst.17 dabīgās vakara skaņās un krāsās notiks līdz šim nebijis pasākums - "Sajūtu tekstūra" jeb savādāki Ziemassvētki. Tas ir laiks, ko veltīt, lai ieskatītos un ieklausītos sevī. Tā ir vieta, kur mācīties izbaudīt mirkli un sajust tagadni. Vakaru izgaismos cirka studijas "Beztemata" uguns šovs.

Tiem, kuri vēlēsies tā no sirds attīrīties - egļu pirts. Rūķi aicina ņemt līdzi pledus un savus dzīvās uguns lukturus (burkturus, lukturīšus).

Rūķošanās turpināsies 21.decembrī plkst.13, kad īpašo viesu statusā būs dzīvnieku audzētāju biedrības "AKO" pārstāvji un četrkājainie draugi, kuri rādīs paklausības paraugdemonstrējumus.

Par ozolzīlēm un rupjmaizes grauzdiņiem īpaši priecīgs būs ponijs.

Tāpat Tev vēl ir iespēja sagatavot dāvanu akcijai "Piepildi Lielo dāvanu maisu", no kura dāvanas tālāk tiks nodotas Kurzemes maznodrošinātajām ģimenēm.

Ieejas maksa ir divi eiro no cilvēka vai pieci eiro no mašīnas, ja braucat visa ģimene. No katras ieejas maksas 0,50 eiro tiks ziedoti fondam Ziedot.lv ar mērķi "Palīdzība Lindai Silai".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!