Foto: Shutterstock
Tuvojoties Ziemassvētku un Jaungada svinībām, iespējams, arī tu plāno kāda saviesīga pasākuma apmeklēšanu vai vismaz vecā gada pavadīšanu jautrā draugu lokā. Ja tā, tad svinībām vajadzīga ne tikai atbilstoša noskaņa, kompānija un nepieciešami atribūti, bet arī atbilstošs izskats.

Lai svētkus atzīmētu krāšņi, nebūt nav jātērpjas maskās vai dažādos un nevienmēr veiksmīgi izvēlētos tematiskajos tērpos. Izskatu padarīt svinīgāku palīdzēs arī vien smalkāka apģērba piemeklēšana un atbilstoša grima, kā arī frizūras ieveidošana.

Gadījumā, ja šogad esi gatava nedaudz drosmīgākam tēlam, piedāvājam izvēlēties kādu no mūsu apkopotajām grima tendencēm, kas šosezon ir aktuālas. Tāpat atradīsi arī piezemētākas idejas, kas ļaus lieliski izskatīties ģimeniskās vakariņās vai randiņā ar mīļoto.

Jāpiebilst, ka šosezon gan noteikti vari ļauties eksperimentēšanai. Kā norāda salona Le Studio vizāžiste Lāsma Cāzere, šogad svētku laikā īpaši aktuālas ir spilgtas lūpu krāsas, īpaši, bordo toņi. Protams, vari izvēlēties arī nezūdošu klasiku - sarkanā toņa lūpu krāsu vai dūmakainu acu ēnojumu.

Tāpat grimu vari akcentēt ar mirdzošiem elementiem - gliteri, perlamutrs un pamanāms spīdums - tas viss svētku sezonā ir atļauts. Ļauj sev būt pamanāmai un izbaudi svētkus visā to krāšņumā!

A photo posted by How To Make Up (@howto.makeup) on Nov 12, 2015 at 7:02am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!