No 7. oktobra 1. – 9. klašu skolēni VAS “Latvenergo” mājas lapā www.latvenergo.lv var lejupielādēt jaunu situāciju datorspēli “Elektra”. Tā ir izstrādāta šī gada Latvenergo drošības kampaņas ietvaros, "Delfi" informēja uzņēmuma pārstāvji.

“Latvenergo” ir sagatavojis 12 000 datorspēles eksemplāru, kas sadarbībā ar LR Izglītības un zinātnes ministriju nākamajā nedēļā tiks izsūtīti visām Latvijas skolām.

Datorspēle “Elektra” pašlaik ir apjomīgākā Latvijā izstrādātā šāda veida spēle gan izmantoto tehnoloģiju, gan spēles kombināciju un sižetu ziņā. Tā ar dažādu ikdienišķu uzdevumu palīdzību saistošā veidā iepazīstinās skolēnus ar to, kā droši rīkoties ar elektroierīcēm, un papildus piedāvās apgūt arī racionālas elektroenerģijas izmantošanas iemaņas. Spēlē iestrādāts arī slēptais uzdevums atjautīgākajiem spēlētājiem. “Elektra” būs pieejama trīs valodās – latviešu, krievu un angļu. Spēli varēs spēlēt uz jebkura Pentium sistēmas datora.

Spēlētāji, kas izspēlēs spēli un no 15. oktobra līdz 1. decembrim nosūtīs reģistrācijas anketu uz spēlē norādīto adresi, piedalīsies izlozē un varēs iegūt īpašas, ar spēles vizuālajiem motīviem noformētas balvas - 21 mobilo telefonu NOKIA 3200 un 200 rokas pulksteņus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!