Sestdien, 3. jūlijā, plkst. 19.30 Ventspilī, Reņķa dārzā notiks Latvijas Televīzijas raidījuma "Latvijas šlāgeraptauja 2009/2010" gada noslēguma koncerts. Tūlīt pēc "Panorāmas" sāksies tiešraide, kurā ar skatītāju telefonbalsojumu tiks noskaidrota gada Sirdsdziesma.

Cīņā dosies 12 dziesmas - visu 4 aptaujas sezonu uzvarētājas. Piedalīsies aptaujas "veterāni" - "Sestā Jūdze", "Zeļļi", Santa Zapacka un Harijs Ozols u.c., savu stabilu vietu mūzikas pasaulē ieguvušie "Patrioti.lg" un Dobeles zemessargi, kā arī pilnīgi jauni aptaujas dalībnieki - Andrejs un draugi no Cēsīm, pazīstamais "Jūras akmentiņš" Kaspars Antess, kas šajā gadā debitējuši aptaujā un ar pirmo soli pārliecinoši izcīnījuši tiesības startēt lielajā gada noslēguma koncertā Ventspilī.

Protams, būs arī īpašie viesi, kas atvedīs uz Ventspili muzikālus pārsteigumus - grupa "Rīgas viļņi", Žoržs Siksna un Jelgavas Tirkīza Zemes koris  u.c. Notikumos orientēties palīdzēs raidījuma "Latvijas Šlāgeraptauja" vadītāji Guntis Skrastiņš un Raiva Veidenbauma.
     
Kā parasti, viskuplākā programma būs pieejama tieši tiem skatītājiem, kuri 3.jūlijā būs ieradušies Ventspilī, jo no plkst. 19.30 gan aptaujas finālisti, gan citi muzikanti priecēs Reņķa dārza apmeklētājus ar jaunām dziesmām, kas TV ekrānos būs redzamas tikai jaunajā aptaujas sezonā.

Tātad 3. jūlijā Reņķa dārzā:

  • 19.30 - Koncerta 1. (iesildošā) daļa
  • 21.15 - Koncerta fināls ar tiešraidi LTV un telefonbalsojumu
  • 24.00 - Zaļumballe

Bet arī tas vēl nav viss - Reņķa dārza viesi laipni aicināti piedalīties šlāgermuzikantu zaļumballē kopā ar grupām "Baltie lāči" un "Zeļļi", kas sāksies dažas minūtes pēc tiešraides (ap pusnakti) un turpināsies līdz rīta gaismai.
  
Biļešu iepriekšpārdošana SIA "Biļešu serviss" kasēs, kā arī 2 stundas pirms koncerta Reņķa dārzā. Biļešu cenas Ls 4,- ; skolēniem, pensionāriem Ls 3,-.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!