Foto: Reuters/Scanpix
Deviņi no 298 bojāgājušajiem "Boeing 777" aviokatastrofā Ukrainas austrumos joprojām nav identificēti, atklājis Nīderlandes ārlietu ministrs Berts Koenders.

Vēl piecu cilvēku mirstīgās atliekas tika nogādātas Nīderlandē, un pēc tam Koenders atklāja, ka joprojām deviņi bojā gājušie joprojām nav identificēti. Nīderlandes amatpersona uzsvēra, ka eksperti veikuši ļoti daudz darba identifikācijas procesā un ka tiks darīts viss iespējamais, lai atrastu vēl vairāk pierādījumu.

Koenders piebilda, ka izmeklētāji joprojām cer atrast vēl vairāk lidmašīnas paliekas, kas palīdzētu izmeklēt neskaidros jautājumu sakarā ar šo aviokatastrofu.

Jau vēstīts, ka eksperti identificējuši visu 44 Malaizijas pilsoņu ķermeņus, kas atradās lidmašīnā. Lielākā daļa pasažieru bija Nīderlandes pilsoņi - 193.

Jau vēstīts, ka "Malaysia Airlines" reisa Amsterdama - Kualalumpura MH17 lidmašīnu "Boeing 777" ar 298 cilvēkiem uz klāja 17. jūlijā notrieca ar raķeti no promaskavisko kaujinieku kontrolētās teritorijas. Lidaparāts nokrita netālu no Torezas, visi pasažieru un apkalpes locekļi gāja bojā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!