Foto: Publicitātes attēli

Lietuvas sabiedrību šokējusi nežēlīga dubultslepkavība, kurā nogalināta pazīstama televīzijas raidījuma "TV Pagalba" vadītāja Vilte Stankute-Butkiene un viņas draugs, vēsta portāls "Delfi.lt".

Par slepkavību, kas notikusi naktī uz sestdienu sievietes mājā pie Kauņas, aizdomās tiek turēts Nerijus Kalaušis, kurš ar žurnālisti kopā nodzīvojis pusgadu, bet nesen pāris šķīries. Vīrietis tiek raksturots kā greizsirdīgs un viegli aizkaitināms.

Viņš, domājams, nogalinājis Stankuti-Butkieni un viņas mīļāko, kad "pieķēris" abus gultā. Žurnālistes un vīrieša līķus asins peļķē svētdien atraduši sievietes tuvinieki. Policija paziņoja, ka Kalaušis no notikuma vietas ir aizbēdzis ar zaļu 2001. gada VW "Passat" automašīnu (Reģ. nr. HGU 457) un lūdz iedzīvotāju palīdzību aizdomās turētā meklēšanā.

Tikmēr pats Kalaušis sociālajā tīklā "Facebook" atstājis atvadu vēstījumu, norāda "Delfi.lt".

"Es lūdzu piedošanu visiem FB ["Facebook"] draugiem, ja kādu aizvainoju vai izdarīju ko sliktu. Nezvaniet man, es neatbildēšu, es esmu pieņēmis lēmumu. Es aizeju no dzīves," portāls citē aizdomās turētā slepkavas ierakstu sociālajā tīklā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!