Foto: AP/Scanpix
Kādam itāļu vīrietim bijušas nepieciešamas piecas nedēļas, lai pēc alus festivāla "Oktoberfest" apmeklējuma Vācijā atrastu savu stāvēšanai novietoto automašīnu, vēsta ziņu vietne "upi.com".

40 gadus vecais vīrietis, kurš identificēts kā Andreass O., "Oktoberfest" laikā Minhenē savu "Volkswagen Golf" novietojis kādā šķērsielā pilsētas austrumu daļā, lai tālāk ar tramvaju dotos uz pilsētas centru baudīt alu, uzkodas un mūziku.

Pēc lustīgi pavadītās dienas itālis atskārtis, ka neatceras ne ielas, ne tramvaja pieturas nosaukumu, kuras tuvumā atstāta automašīna. Tāpat Andreass nav bijis drošs vai braucis ar 16., vai 17. maršruta tramvaju.

"Es pilnā garumā izbraucu abus maršrutus, skatoties uz katru sānieliņu, bet neko neatradu," itālis pastāstīja "Abendzeitung" laikrakstam, norādot, ka problēmas nav radījusi pārmērīga alkohola lietošana, jo viņš uz alus svētkiem nav ieradies dzert, bet gan izbraucienā.

Izmisušais itālis palīdzību meklējis arī policijā un izlīmējis plakātus, solot 268 dolāru (141 lats) atlīdzību "Golf" atradējam. Galu galā pazudušo automašīnu pēc piecām nedēļām pamanījis kāds "Abendzeitung" lasītājs.

"Es biju pilnīgi saviļņots," par automašīnas atrašanu stāsta Andreass. Viņš skaidro, ka policija neko daudz palīdzēt nespēja, jo viss ko viņš varējis pastāstīt ir: "kaut kur Minhenes austrumos".

Tikmēr policijai šis notikums nav nekas neparasts. "Šāda veida atgadījumi mums ir visu laiku," apliecina policijas pārstāvis Kristofs Reičenbahs.

Foto:'"Oktoberfest"
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!