Foto: DELFI

Kāda 16 gadus veca Japānas pilsētā Sasebo aizturēta skolniece atzinusi savu vainu savas klasesbiedrenes nogalināšanā un līķa sadalīšanā, atsaucoties uz vietējo mediju ziņoto, vēsta raidsabiedrība BBC.

Meitene, kuras vārds netiek atklāts, atzinusies policijai, ka viņa vēlējusies kādu nogalināt un pēc tam sadalīt upura līķi.

15 gadus vecās Aivas Macuo mirstīgās atliekas tika atrastas viņas klasesbiedrenes - aizdomās turētās 16 gadus vecās japānietes mājās pēc tam, kad viņa nebija atgriezusies mājās un vecāki izsaukuši policiju.

Kāds avots policijā žurnālistiem atklājis, ka 16 gadus vecā aizdomās turētā jauniete svētdienas vakarā aizvedusi klasesbiedreni uz savām mājām. Pēc yam viņa iesitusi upurim pa galvu ar kādu smagu priekšmetu un pēc tam nožņaugusi viņu ar virvi.

Macuo līķim bija nogriezta galva, roka un uzšķērsts vēders. Aizdomās turētās mājā policija atrada vīli un āmuru.

Tāpat kļuvis zināms, ka 16 gadus vecā meitene bija paspējusi ievietot internetā fotogrāfijas, kurā viņas upuris redzams bez vienas rokas, jau divas stundas pēc klasesbiedrenes nāves.

Tiek vēstīts, ka aizdomās turamās jaunietes māte pērn nomirusi no vēža, bet tēvs no jauna apprecējies. No šā gada aprīļa meitene dzīvojusi viena. Viņas paziņas atklājuši, ka viņa grasījusies braukt mācīties uz ārzemēm.

Tiek pieļauts, ka jaunietei bijušas psihiskas dabas problēmas. Viņai nozīmēta psihiatriskā apskate.

Pirms 10 gadiem šajā pašā Japānas pilsētā notika cita slepkavība, kas šokēja iedzīvotājus. Toreiz 11 gadus veca skolniece nogalināja savu 12 gadus veco draudzeni. Toreiz slepkavības iemesls bija komentāri, ko 12 gadus vecā meitene interneta čatā bija veltījusi savas draudzenes ārienei.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!