Foto: AP/Scanpix

Čečenijas prezidents Ramzans Kadirovs paziņojis, ka atteikšanās no interneta nāktu cilvēkiem par labu, vēsta "Interfax".

"Bija laiks, kad es sapņoju, lai pie mums republikā būtu internets, taču šobrīd esmu par to, lai to atslēgtu," sacīja Kadirovs.

Viņš norādīja, ka gandrīz katrā mājā ir internets, un arī bērni var noklausīties kāda sludinātāja runu, kas viņu negatīvi ietekmēs. "Interneta atslēgšana būtu politiskā, ekonomiskā un sociālā plānā liels mīnuss, bet tā mēs varētu pārstāt viens otru slepkavot," uzskata prezidents.

Kadirovs atzīst, ka arī viņš ir aktīvs interneta lietotājs, un ikdienā sociālajā vietnē "Instagram" dalās ar fotogrāfijām un videoierakstiem, komentējot pasaules notikumus.

Čečenijas prezidents savu paziņojumu izplatīja laikā, kad Krievijā aktīvi apspriež savu tehnoloģiju attīstīšanu un grupējums "Islāma valsts" vervē sev atbalstītājus sociālajos tīklos. Kadirovs piedraudēja, ka tie cilvēki, kas pametīs republiku un pievienosies "Islāma valsts" kaujiniekiem, "tiks iznīcināti".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!