Foto: PantherMedia/Scanpix
Kazahstānā kāds pensionārs pēc sirdstriekas atjēdzies morgā starp līķiem, bet mediķi centušies slēpt šo visnotaļ nepatīkamo incidentu.

Kā vēsta ārvalstu mediji, vīrieša meita plašsaziņas līdzekļiem atklājusi, ka viņas 68 gadus vecais tēvs tuberkulozes dispanserā ārstējis ielaistu plaušu karsoni, tomēr no izrakstītajām zālēm viņa stāvoklis pasliktinājies - pensionārs pārcietis sirdstrieku.

Kļūdas dēļ samaņu zaudējušo vīrieti mediķi ievietojuši pataloganatomijas nodaļā.

Tur pacients atjēdzies un ieraudzījis līķus visapkārt. Morgā vīrieti atraduši sanitāri, kuri sākumā nobijušies, kad ieraudzījuši, ka atdzīvojies "mironis".

Kad slimnīcas darbinieki sapratuši, ka cilvēks patiešām ir dzīvs, viņi uzvilkuši pensionāram halātu un nogādājuši reanimācija. Turklāt sanitāri centušies pārliecināt kungu nesūdzēties par mediķu pieļauto kļūdu.

Cietušā meita tāpat atzinusi, ka par šo incidentu viņa uzzinājusi vien četras dienas pēc notikušā, kad ārsti ļāvuši satikt tēvu. Speciālisti arī vīrieša radiniekiem ieteikuši nevienam neko nestāstīt par notikušo. Tomēr sieviete ir apņēmības pilna likt slimnīcas personālam atzīt savas kļūdas viņas tēva ārstēšanā un nāves konstatēšanā.

"Tēvam ir nepieciešama bezmaksas izmeklēšana, kā arī rehabilitācija sanatorijā. Ja mediķi savu vainu neatzīs, es vērsīšos prokuratūrā," teikusi vīrieša meita.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!