Nīderlandes raidsabiedrības NOS televīzijas studijā aizturēts bruņots vīrietis, kurš, pieprasot raidlaiku, pārtraucis vakara ziņu pārraidi, vēsta raidsabiedrība BBC.

Pieklājīgi ģērbtais kungs ar pistoli rokās ieradies NOS studijā "Media Park" teritorijā Hilvērsimas pilsētā. Vīrietis iekļuvis studijas vadības telpā un vēlējies 10 minūtes raidlaika galvenajā vakara ziņu studijā, viņam līdzi bijis saraksts ar prasībām.

Tomēr studijas apsargs kungu pavadījis uz studiju, kurā tiek raidītas dienas ziņas. Vēlāk ieradušies bruņoti policisti, kas pavēlējuši vīrietim nomest ieroci un gulties zemē. Šāvieni incidenta laikā nav raidīti, ziņo aģentūra APN, piebilstot, ka iebrucēja pistole bijusi aprīkota ar klusinātāju.

Starpgadījuma laika no ēkas evakuēts personāls. Ziņu programmas vietā skatītāji televīzijas ekrānos varēja lasīt: "Saistībā ar apstākļiem, tiešraide pašlaik nav pieejama."

Kad TV kanāls atkal atsāka pārraidi, tas parādīja kadrus ar pa studiju staigājošo iebrucēju. Vīrieša motīvi pagaidām nav skaidri.

"Lietas, kas tiks teiktas, skar ļoti lielas pasaules norises. Mūs ir nolīdzis slepenais dienests," dzirdams vīrieša teiktais ierakstā.






Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!