Foto: AFP/Scanpix
Pakistānā sešu bērnu tēvs nogalinājis piecas savas atvases cerībā iegūt pārdabiskas spējas - mūžīgo jaunību vai spēju metālu pārvērst zeltā, vēsta ārzemju mediji.

40 gadus vecais Ali Navazs Legari nogalināja piecus bērnus - divas meitenes un trīs zēnus - vecumā no trim līdz 13 gadiem, jo ticējis, ka viņu upurēšana piešķirs vīrietim pārdabiskas spējas.

"Viņa finansiālā situācija bija ļoti bēdīga, vīrietis nodarbojās ar melno maģiju un izskatās, ka viņš upurējis savus piecus bērnus, lai iegūtu lielāku pārdabisko spēku," izdevums "Sky News" citē Sindhas provinces policijas virsnieku.

Policists atklāja, ka slepkavība notiks Legari 40 dienu garīgā ceļojuma jeb "chilla" laikā, ko vīrietim esot ieteicis veikt svētais gars. Legari iepriekš esot mēģinājis noindēt savu ģimeni, taču to bija pamanījusi viņa sieva. Pēc tā sieviete ar vecāko dēlu dusmās esot pametusi māju un pārcēlusies pie saviem vecākiem.

Pēc sievas aiziešanas vīrieti nekas netraucēja realizēt viņa nodomu, un tēvs vienu pēc otra bērnus nožņaudzis ar mājā esošo virvi, bet vēlāk viņu līķus nometis uz gultas pagalmā.

Pakistānā, īpaši lauku provincēs, melnās maģijas piekopšana ir ļoti izplatīta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!