Foto: RIA Novosti/Scanpix
Kāds Krievijas Sverdlovskas apgabala iedzīvotājs pēc tiesu izpildītāju piesūtīta rēķina saņemšanas to atteicies apmaksāt. Skaidrojumu, kāpēc viņš to negrasās darīt, Krievijas pilsonis nosūtījis dažādu organizāciju un valstu līderiem, ziņo portāls "Echo Perm".

Parāds aptuveni 42 000 rubļu (nepilnu 730 eiro) apmērā izveidojies par nenomaksātajiem elektrības rēķiniem uzņēmumam "Permas elektrotīklu kompānija".

Apelācijas vēstulē vīrietis, kurš tiek identificēts kā Romanovs, apgalvo, ka jau kopš 1972. gada viņš ir Krievijas cars. Šis fakts viņam ļaujot būt par "vienīgo leģitīmo varas avotu pasaulē", savukārt šī vara pašpasludinātajam caram "dod veto tiesības lemt par visām tiesu apstiprinātajām tiesu izpildītāju darbībām".

Veto ignorēšana tribunāla priekšā tiekot uzskatīta par "uzbrukumu augstākās valdības varai un par mēģinājumu iznīcināt likumīgo valsts varu". "Veto ir galīgs un nav pārsūdzams," rezumē vēstules autors.

Parādnieks savu apelācijas vēstuli nosūtījis "Permas elektrotīklu kompānijai", Sverdlovskas apgabala galvenajam tiesu izpildītājam, Federālā Tiesu izpildītāju dienesta vadītājam, Krievijas iekšlietu ministram, Krievijas Komunistiskās partijas Centrālkomitejas vadītājam, Interpola vadītājam, kā arī Latvijas, Ķīnas un Kamerūnas prezidentiem.

Sverdlovskas tiesu izpildītāji šo vēstuli jau nodēvējuši par labu joku, taču brīdinājuši tās autoru, ka gadījumā, ja "viņa augstība" neatmaksās parādu, tad pret viņu tiks pielietoti atbilstoši likumā paredzētie līdzekļi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!