Foto: AFP/Scanpix
Lielbritānijas neatkarības partijas (UKIP) biedrs un kādas pilsētiņas kanclers Deivids Silvesters vietējā avīzē publiskojis savu oficiālo vēstuli, izraisot sašutumu un smīkņāšanu valsts politiskajās aprindās. Tajā pausts, ka dabas katastrofas valstī izraisa valdības lēmums virzīt tālāk viendzimuma pāru laulības legalizēšanas likumu, raksta ziņu aģentūra AFP.

UKIP līdz šim bijusi pazīstama kā aktīva eiroskeptiķu un anti-imigrantu partija, kuras pārstāvis Silvesters pats reiz bija britu premjera Deivida Kamerona pārstāvēto konservatīvistu rindās, taču tās pametis.

"Es jau 2012. gada aprīlī rakstīju Deividam Kameronam, lai viņu brīdinātu, ka viendzimuma laulību likuma virzīšanai sekos dažādas nelaimes," publiskotajā vēstulē paudis Silvesters, "tā ir viņa (Kamerona) vaina, ka liela daļa valsts cietusi vētrās un plūdos.

Viņš arī norāda, ka premjerministrs esot pārāk aroganti izturējies pret Dieva vārdu, kas reiz nāciju padarīja tik stipru. No tā esot jāmācās, ka neviens nevarot spītēt visuvarenajam Dievam un izlikties, ka viss ir kārtībā.

Kāds viņa bijušās partijas - konservatīvistu - biedrs gan norādījis, ka Silvestera vecumā publiskus paziņojumus, iespējams, vairs nevajadzētu paust.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!