Pirmdien Taizemes policija pludmalē atradusi divu britu tūristu mirstīgās atliekas ar vardarbības pazīmēm, vēsta "Sky News".

Tiek ziņots, ka nogalinātie ir 23 gadus veca meitene un 24 gadus vecs puisis.

Blakus kailiem ķermeņiem, kas klāti ar asinīm, atrastas drēbes un personīgās mantas. Medijs vēsta, ka bojāgājušie ir nogalināti ar kapli, kas atrasts netālu no notikuma vietas. Abiem mirušajiem ir sadragātas galvas un sejas.

Netālu no vietas, kur atrasti upuri, iepriekšējā vakarā esot notikusi ballīte.

Policija sacījusi, ka tā ir zvērīga slepkavība. "Vīrietim sadragāts pakausis un galvas sāna daļa, savukārt sievietei – seja. Tas ir neiedomājami," teicis vietējās policijas vadītājs Pračums Ruantongs.

Aizdomās turamo pagaidām nav. Izmeklētāji sākuši pētīt videokameru ierakstus, kas atrodas apkaimes restorānos, veikalos un viesnīcās. 

Tiek ziņots, ka salas iedzīvotāji izrādījuši iniciatīvu un uzreiz pēc nogalināto atrašanas bloķējuši visas piestātnes un nevienu neizlaiž, tādēļ slepkava, visticamāk, vēl atrodas uz salas, vēsta "Sky News".

Uz Koh Tao salas dzīvo divi tūkstoši iedzīvotāju, un tūrisms ir lielākais ienākumu avots. Tūristus piesaistot koraļļi, haizivis un rajas, bet ceļotāji var izbaudīt pastaigu džungļos vai mūziku līdz rītausmai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!