Foto: stock.xchng
Sverdlovskas apgabalā Krievijā kāds pensionārs saņēmis gūstā sievieti un pieprasījis, lai viņa kļūst par vīrieša sievu. Šajā incidentā divi no sievietes radiniekiem tika ievainoti, vēsta Krievijas mediji.

Kā ziņoja vietējā policija, tad 1950.gadā dzimis vīrietis ar ieroci rokā ieradās pie savas bijušās dzīves biedrenes, lai varētu "aprunāties". Kad sievietes meitas vīrs cēlās kājās, lai viņu aizstāvētu, viņš tika sašauts. Tad meita caur logu sauca pēc palīdzības, bet arī viņa tika ievainota.

Vīrietis ar ieroci sagrāba savu bijušo dzīves biedreni un devās uz savām mājām. Kad policija tur ieradās, durvis bija aizbloķētas. Viņš policijai pieprasīja, lai tā sagādā pārstāvi no dzimtsarakstu nodaļas, kas varētu noformēt laulību.

Kopā ar policistiem uz notikuma vietu devās arī psihologs, kuram pēc garas sarunas izdevās vīrieti pārliecināt nolikt ieroci un padoties.

Kā vēsta policija, tad pensionārs iepriekš nav bijis sodīts, kā arī nebija alkohola reibumā. Viņam par divu cilvēku sašaušanu tagad draud līdz pat 20 gadiem cietumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!