Vācijas policija izmeklē kādu Berlīnē notikušu slepkavību, kas varētu būt atkārtots ar seksu saistīts kanibālisma gadījums, ceturtdien vēsta Vācijas mediji.
Pilsētas Jaunķelnes rajonā dzīvoklī ticis atrasts miris 33 gadus vecs klavierspēles skolotājs, apstiprināja policija.

Vīrietis, kurš nodurts ar skrūvgriezi, ticis sazāģēts gabalos un viņa iekšējie orgāni, ieskaitot sirdi un aknas, bijuši ievietoti ledusskapī

Kā vēsta laikraksts "Bild", 41 gadu vecs bezdarbnieks gleznotājs, kurš pats pieteicās policijai un atzinās slepkavībā, policistiem paziņojis: "Es vēlējos apēst līķa daļas."

Vīrietis esot atzinies, ka ar savu upuri iepazinies internetā homoseksuālistu čatā.

Mediji ziņo, ka viņš nogalinājis skolotāju pēc "sadomazohistiska" seksa.

Vāciju jau ir šokējis līdzīgs gadījums. Šī gada janvārī tiesa Kaselē atzina par vainīgu slepkavībā bez iepriekšēja nodoma un piesprieda astoņus ar pusi gadu cietumsodu Armīnam Meivesam, kurš kļuva pazīstams visā pasaulē, nogalinot un apēdot upuri, kurš tam ir piekritis.

42 gadus vecais Meivess atzinās, ka nogalinājis, sadalījis gabalos un apēdis daļu sava upura - Berndu Jurgenu Brandesu - savā mājā ciematā netālu no Rotenburgas pilsētas 2001.gada martā.

Pēc vācu izmeklētāju versijas, upuri un kanibālu saistīja homoseksuālas noslieces. Noskaidrots, ka Meivess ar upura piekrišanu nogrieza viņa dzimumlocekli un uzcepa, lai notiesātu kopējā maltītē. Pēc mielasta upuris piekrita, ka Meivess viņu nogalina. Kanibāls piepildīja arī šo vēlmi, tad sadalīja upura līķi un noglabāja daļas ledusskapī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!