Ceturtdien ASV, Ņūdžersijā apšaudē nogalināti divi cilvēki, bet divi sašauti, ziņo vietējās varas iestādes.

Apšaudes laikā mājā atradās arī citi ģimenes locekļi, bojā gājis zēns un meitene. Ievainotie, kāda sieviete un pusaudze, visdrīzāk ir māte un meita, vēstī policijas pārstāvji. Ievainotie tika nogādāti slimnīcā ar helikopteru. "Lieta tiek izmeklēta kā slepkavība, taču netiek izslēgta iespējamība, ka tas bijis slepkavības un pašnāvības mēģinājums,” atzina policijas pārstāvis Džefs Nobls. 

Policija tika izsaukta uz māju ap no rīta, visi upuri tika atrasti vienā istabā, kur kopā dzīvo deviņi cilvēki. Šāvieni notikuši laikā starp trešdienas vakaru un izsaukumu, bet neviens no ievainotajiem par uzbrukumu policijai neziņoja. Policijas darbinieki centās noskaidrot, kādēļ izsaukums netika veikts ātrāk. Kad policija ieradās notikuma vietā, tā esot bijusi lielā haosā, vēstī policijas darbinieki. Pēc negadījuma policistiem, kuri atsaucās uz izsaukumu, esot piedāvāta terapeita palīdzība. 

Māja, kurā notika apšaude, atrodas Tabernaklā, pilsētā, kas pēc 2010. gadā vietējā izdevumā publicētiem datiem ir sestā labākā vieta, kur dzīvot Ņūdžersijas štatā. 

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!