Foto: Ekrānšāviņš no video

Ceturtdien Krievijas pievienotās Krimas pilsētā Simferopolē noticis mītiņš, kura laikā notikusi asa vārdu apmaiņa starp Krimas "pašaizsardzības" vienības karavīriem, vēsta Ukrainas mediji.

Krimas Autonomās Republikas Bruņoto spēku piektās rotas kareivis Grigorijs Čabanovs, kas, pēc viņa vārdiem, atrodas vienībā kopš šā gada 23. februāra, sniedzis interviju Krimas žurnālistiem, kurā sūdzējies par algu nemaksāšanu.

"Cilvēki ir neapmierināti ar dienestu, mums pusgadu kompostē smadzenes. Mēs dzīvojam tikai uz solījumiem, mums vienkārši sola. Visi, kas šeit stāv, ir cilvēki, kas dzīvo uz solījumiem," teicis Čabanovs.

Šajā brīdī pie viņa pienācis klāt pulka komandieris Dmitrijs Prostakovs, kurš sācis intervējamajam uzdot jautājumus, kas ir iepriekš minētie solītāji.

"Mums sola mūsu komandieri, kas atnāk pēc sapulcēm," sācis atbildēt Čabanovs. Tajā brīdī pie viņa piegāja ceturtās rotas komandieris Armens Martojans, plašāk pazīstams kā Samvels. Viņš paaugstinātā tonī vērsās pie "pašaizsardzības" karavīra un sācis vilkt viņu prom no kameras.

"Tu nolēmi to kamerā pateikt? Nāc pie manis, ātri. Tu ko, esi par Ukrainu? Par Krieviju? Tu tagad dari prieku Ukrainai. Aizver savu muti!", kliedzis Samvels.

Pēc tam Prostakovs pienācis pie žurnālistiem un lūdzis pārtraukt filmēšanu.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!