Foto: Kadrs no video

Meksikas TV kanāla "Televisa" žurnālists Eduardo Salasars mikroblogošanas vietnē "Twitter" kļuva par vienu no visvairāk minētajiem vārdiem, jo viņa reakcija piektdienas zemestrīces laikā tiešajā ēterā kļuvusi par asu diskusiju objektu.

Zemestrīcei sākoties, reportieris skatītājiem aprakstīja savus novērojumus studijā: to, kā šūpojas lampas, kā arī jūtamās vibrācijas.

Tomēr pēc brīža pazemes grūdieniem kļūstot arvien stiprākiem, Salasars kļuva arvien satrauktāks un pat pieturējās pie studijā esošā galda. Redzot, ka citi studijā esošie cilvēki sāk to pamest, reportieris dzirdams, sakot: "Es došos ārā." Tad viņš maina domas un komentē kolēģu filmēto iedzīvotāju reakciju pilsētas ielās.

Daži vērotāji slavē žurnālista profesionalitāti, nezaudējot galvu. Citi norāda, ka paliekot studijā, viņš skatītājiem rādījis nepareizu rīcības piemēru zemestrīces gadījumā. Savukārt citi "interneta huligāni" gan Salasaru, gan frāzi "Me voy a salir" ("Es došos ārā") izsmej.

"Delfi" jau vēstīja, ka piektdien Meksiku satricināja spēcīga zemestrīce. Sākotnēji tika ziņots, ka tā bijusi 7,5 magnitūdas stipra, bet precizēti mērījumi aplēses mainījuši uz 7,2 magnitūdām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!