Kāds amerikānis, kas bija ieskrējis nopirkt cigaretes vietējā benzīna uzpildes stacijā, pēc laika atklājis, ka no viņa konta noņemti 23 148 855 308 184 500 ASV dolāri (11 643 874 220 016 805 lati).

23 kvadriljonu dolāru lielo parādu, kas vairākas reizes pārsniedz ASV valsts parādu, Džošs Mušinskis no Ņūmempšīras atklāja tikai pēc pāris stundām, pārbaudot konta atlikumu.

"Es nodomāju, ka kāds nopircis ar manu kredītkarti visu Eiropu," viņš atklāja. "Ļoti, ļoti daudz naudas mīnusā. Tik daudz, cik es nekad nevarētu atmaksāt. Mani bērni to nevarētu, un arī mani mazbērni."

Panikā vīrietis steidzies atpakaļ uz benzīna uzpildes staciju, taču tur viņam neviens nevarēja palīdzēt. Tad Mušinsiks zvanījis uz banku "Bank of America" un divas stundas runājis pa telefonu, līdz tās darbinieki atzina, ka notikusi kļūda, un pārliecināja satraukuma pilno vīrieti, ka tā tiks izlabota.

Nākamajā dienā konta bilance bija atguvusi savu normālo stāvokli, taču līdz šim brīdim apjukušajam vīrietim neviens nav paskaidrojis, kā šāda kļūda varēja atgadīties.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!