Tuvojoties Ziemassvētkiem trio "Lady's Sweet" un "PeR" ierakstījuši pirmo kopdarbu – dziesmu 'Lai Spīd'.

Lady's Sweet&PeR 'Spīd'

$sound_file = 'http://www.delfi.lv/temp/audio/Ladys_Per_Spid.mp3';include "$includes_dir/articleincludes/audioplayer.inc";?>

Dziesmas mūzikas autors – ir puišu trio dalībnieks Ralfs Eilands, bet vārdus Eilands rakstījis kopīgi ar meiteņu trio "Lady's Sweet" dalībnieci Karīnu Tropu.

Pagājušonedēļ studijā tapušā dziesmas ieraksta ideja dzima vēl vasarā, kad abi trio piedalījās Jauno izpildītāju konkursā "Jaunais Vilnis". Ziemassvētku tematika arī nav nejauša – tas tomēr ir laiks, kas ļoti satuvina cilvēkus, liekot padomāt par vienkāršo, patieso, cilvēcisko.

"Noķert svētku sajūtu katru gadu var ar vienām un tām pašām lietām. Nekad taču mandarīni negaršo tik labi kā decembrī un ir tik forši, ka par vienu mazu piparkūku, ko kāds īpašs cilvēks no rīta promejot ieslidinājis kabatā, gribas viņam uzdāvināt vai visu pasauli. Lūk tā ir svētku sajūta, ko diemžēl aizmirstam ikdienas steigā", atdzīst Jolanta Strikaite, kas šoziem teju vai pārvākusies uz Liepāju, jo spēlē galveno lomu Liepājas teātrī iestudētajā muziklā "Vestsaidas stāsts" un mēģinājumu grafika dēļ nevarēja piedalīties arī dziesmai veltītajā fotosesijā kopā ar Vinetu, Karīnu un "PeR" puišiem.

"Diena ir saplānota pa minūtēm. Nekas cits neatliek kā paķert dažas miega stundas un veltīt tās dziesmas ierakstam. Un kāda vaina sagaidīt saullēktu uzreiz pēc tam, kad beigusies foto sesija? Forši!" piebilst "PeR" dalībnieki, kas 9.decembrī pēc režisora Aleksandra Revzina uzaicinājuma devās uz Krieviju, lai piedalītos TV sezonas gada noslēguma raidījumā, bet ļoti priecājas, ka pirms prom braukšanas vēl paguva ierakstīt arī kopdziesmu ar "Lady's Sweet" meitenēm.

Dziesmu 'Lai spīd' ir iespējams lejuplādēt bez maksas šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!