Iveta pati piedalījās arī Kadagas bērnudārza sporta svētku organizēšanā. Astoņus sporta stafetes posmus vadīja kāds dzīvnieks, savukārt pasākuma vadīšana bija uzticēta omulīgajam Karlsonam.

Dažādās sporta stafetēs bija jāpārvar vairāki šķēršļi, mēģinot noķert burkānu vai kādu citu dārzeni. Vakara noslēgumā bērni un viņu vecāki mielojās ar zupu, kas kopā tika vārīta uz uguns brīvā dabā.

"Vēlējos, lai bērnudārza pasākumi būtu jautrāki un interesantāki. Parasti mēs tērpus iznomājām no Rīgas Kinostudijas vai citām iestādēm. Tagad vēlējos, lai mums pašiem būtu kas savs. Uzrakstīju projektu, to apstiprināja, un darbs varēja sākties.

Uzšūt tērpus palīdzēja arī kolēģe Ieva Gintere un brīvmāksliniece Ilze Breidaka. Rezultātā tapa astoņi tērpi – gailis, vilks, lācis, kaķis, ezis, suns, pele un zaķis," stāsta tērpu idejas autore un īstenotāja, Kadagas pirmsskolas izglītības iestādes skolotāja Iveta Gailīte.

"Tā ir Ivetas Gailītes ideja, iniciatīva un aizraušanās. Viņa iesniedza projektu, saņēmu materiālu atbalstu, bet tālākā tērpu izveide bija pašu rokās," par savu darbinieku veikumu priecājas Kadagas pirmsskolas vadītāja Irēna Kuzņecova.

Atbilstoši konkursa "Sabiedrība ar dvēseli" vērtēšanas komisijas ieteikumam Finanšu un tautsaimniecības jautājumu komitejā 2013. gadā tika atbalstīti 11 projekti, no kuriem pieci paredzēja darbības teritorijas labiekārtošanai, četri - izglītojošu, kultūras, sporta, sociālās jomas pasākumu attīstībai vai uzlabošanai un divi - ēku remontiem.