Līdz ar to tehniskās apskates pakalpojumi Alūksnē būs pieejami pēc remonta – no pirmdienas, 9. decembra. Savukārt transportlīdzekļu reģistrācija CSDD Alūksnes nodaļā šajā laikā strādās, kā ierasts: no pirmdienas līdz piektdienai, no pulksten 8.30 līdz 17.

Lai izvairītos no neplānotiem izdevumiem, liekiem pārbraucieniem vai laika tērēšanas, aicinām Alūksnes un tās apkārtnes autoīpašniekus veikt tehnisko apskati līdz 11. novembrim vai remontdarbu laikā izmantot Alūksnei tuvākās vietas: Balvi (~45 km), Gulbene (~45 km), Valka (~90 km) vai Valmiera (~115 km).

Remonta laikā tiks uzlabota Alūksnes tehniskās apskates līnija – tiks aizbērta bedre, kas līdz šim kalpoja transportlīdzekļu pārbaudei, kā arī uzstādīts jauns, ar ass spēles detektoru jeb "kratekli" aprīkots pacēlājs. Tādējādi tiks nodrošināta ātrāka un kvalitatīvāka auto piekares un balstiekārtas pārbaude.

Pataban Alūksnē ir viena no pēdējām atlikušajām tehniskās apskats stacijām, kur apskates notiek uz bedres, nevis izmantojot pacēlāju.

Rūpējoties par saviem klientiem, CSDD regulāri pilnveido pakalpojumu sniegšanas vidi, procesus un kvalitāti. Līdz šim līdzīgi apskates staciju uzlabojumi veikti jau vairākās vietās, piemēram, Rīgā, Jēkabpilī, Krāslavā, Valkā, Valmierā, Bauskā, Tukumā.