"Visu cieņu iepriekšējam ministram Edmundam Sprūdžam (RP) par zināšanām informācijas tehnoloģiju jomā, kur viņš bija korifejs, bet laukos jau tas cilvēks nebija bijis," sacīja Priedols.

Grobiņas novada domes priekšsēdētājs vēlas, lai Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija būtu nevis kontrolējošā iestāde, bet gan pašvaldību "draugs un sadarbības partneris", kas uzklausītu "lauku deputātu" viedokli par valsts attīstības virzienu.

"Mums ir jāiet uz to, lai katrā ciemā būtu izveidota laikam atbilstoša infrastruktūra - ūdens apgāde un ceļi, lai cilvēki var nokļūt uz skolu, darbu, pie ārsta," sacīja Priedols, uzsverot, ka sevišķa uzmanība būtu jāpievērš arī ēku siltināšanai. "Ja mēs paši nevaram tik daudz enerģijas saražot, jāsataupa tas, kas mums ir," sacīja Priedols.

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Valda Dombrovska (V) valdībā bija Reformu partijas pārstāvis Edmunds Sprūdžs, savukārt Laimdotas Straujumas (V) valdībā šis amats varētu pāriet nacionālās apvienības "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un brīvībai"/LNNK pārziņā. Kā iespējamais ministra amata kandidāts tiek minēts Einārs Cilinskis, kurš iepriekš pildījis šīs ministrijas parlamentārā sekretāra amata pienākumus.